Palautetoimikunnan jäsen

Palautetoimikunnan jäsenenä olet mukana kiittämässä ja palkitsemassa partiossa toimivia vapaaehtoisia. Erityisesti pesti sisältää ansiomerkkiehdotuksien lukemista ja käsittelyä. Mikäli sinulla on kiinnostusta, voit osallistua myös kiittämisen ja palkitsemisen kehittämiseen piirissä yleisesti.

Pesti vie aikaa muutamia tunteja, erityisesti ansiomerkkiehdotuksien DL:n yhteydessä, joita on neljä kappaletta vuodessa. Ehdotuksia käsitellään pääsääntöisesti näiden aikojen läheisyydessä, ja vain tarvittaessa muulloin. Ansiomerkkiehdotuksia käsitellään yhdessä palautetoimikunnan kanssa, ja käsittelyyn voi osallistua tarvittaessa myös etäyhteydellä.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Koska pestissä käsitellään ansiomerkkiehdotuksia, on hyvä, jos sinulla on jotakin taustaa partion vapaaehtoistehtävistä. Esimerkiksi lippukunnan hallitus on hyvä lähtökohta. Ansiomerkkien myöntökriteerit on kuitenkin helppo omaksua, joten mitään erityisiä vaatimuksia pestiin ei ole. Tärkeintä on aito halu kiittää vapaaehtoisia ja valmius käyttää aikaa muutamana iltana vuodessa.

Lisätiedot

Lisätietoja antaa piirin varajohtaja ja palautetoimikunnan puheenjohtaja Pauli Palo +358 400 226098 tai pauli.palo@partio.fi

Täytä hakemus