Palvelukeskuskymppi (5 kpl), Finnjamboree Kajo 2022

Kajolle haetaan palvelukeskuksen tehtävään Palveludeskin vuorovastaavia (5 kpl), jotka vastaavat vuorossaan palvelutilausten käsittelystä ja ohjaavat palveludeskin toimintaa. Pestiä voi hakea myös kaverin kanssa (paripesti). Lisäksi palvelukeskuskympit vastaavat toimistohotellin palvelujen koordinoinnista ja kokoustiloista.
Palveludeskin vuorovastaava toimii Palvelukeskuksen (Palke) tiimissä, joka kuuluu Palveluiden osa-alueen tiedonhallintaryhmään.

Palveludeskissä hoidetaan kootusti palvelutilausten vastaanotto, ensikäsittely ja neuvonta palvelumallin mukaisesti sekä tuotetaan lisäksi normaaleja toimistopalveluja kaikille leirin tekijöille asiakaspalvelupisteessä. Tiimin vastuulla on myös hoitaa kokoustilojen varauksia ja toimistohotellin järjestelyjä.

Pesti tarjoaa mahdollisuuden tutustua monipuolisesti leirin kaikkiin osa-alueisiin ja toimia osaajien yhdistäjänä ja toimintojen mahdollistajana yli eri osa-alueiden. Saat loistavan mahdollisuuden tutustua lähemmin Jiraan ja muihin partion O365 järjestelmiin. Tukenasi toimii palvelukeskustiimi sekä tiedonhallintaryhmä.

Pesti alkaa syksyllä 2021 ja päättyy leirin jälkeen elokuussa 2022.

Leirin valmisteluvaiheessa Palvelukeskustiimin virtuaalisia kokouksia on noin kerran kuussa, jonka lisäksi vuorovastaavat pääsevät suunnittelemaan palveludeskin toimintoja, hiomaan palvelutilausprosessia deskin näkökulmasta sekä kouluttautumaan ja testaamaan Jira toiminnanohjausjärjestelmää yhdessä mestarin kanssa.
Lisäksi pyritään pitämään koko tiedonhallintaryhmän 1-2 päivä- tai iltaseminaaria (livenä tai etänä mahdollisuuksien mukaan) vuoden aikana.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Tässä pestissä aikaisempi kokemus partioleirin palveluiden parista tai O365 järejstelmistä auttaa pestin hoitamisessa, jolloin palvelutarpeen ja sen tuottajan yhdistäminen on helpompaa, mutta ei ole kuitenkaan täysin välttämätöntä.
Kokemus asiakaspalvelusta ja tietojärjestelmien käytöstä auttaa pestin hoitamisessa.

Ota rohkeasti yhteyttä palvelukeskusmestariin:
Marika Lappi (marika.lappi (at) partio.fi)

Täytä hakemus