Pestikiittämiskymppi, Finnjamboree Kajo 2022


Pestikiittämiskymppinä vastaat pestissä olevienkiittämisestä yhdessä tiimisi kanssa.

Kiittäminen onosa HR-ryhmää, johon kuuluvat myös pestaus, johtajahuolto sekävaravoimapalvelut. Yhdessä pyrimme tuottamaan Kajosta parhaan paikan tehdävapaaehtoistyötä.

Olet kiinnostunut leirillä olevista pesteistä ja osaatideoida hyviä kiittämistapoja erilaisille pesteille leirin aikana. Pestissä ontärkeää, että tunnet partioleiriarkea ja osaat ideoida hyviä kiittämistapojasopiviin ajankohtiin leirillä.

Tavoitteenaon luoda leirille monipuolinen ja laaja tarjonta erilaisia kiittämistapoja,jotta pesteissä toimivat aikuiset jaksaisivat hyvin. Pesti tarjoaa sinullemahdollisuuden tutustua suureen joukkoon ihmisiä

Pestienkesto: 9/2021–12/2022

Pestinedellyttämä ajankäyttö: Kiittämiskympit osallistuvat HR:n kokouksiin kerrankuukaudessa (Teams) ja suunnittelevat itse oman tiiminsä ajankäytön. Keväälletoivomme yhtä live- tapaamista HR:n mestareille ja kympeille.

LisätietojaKajo kiittämismestari Anne Herkku Toukonen p. 050-3405425 tai anne.toukonen@partio.fiPestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestien vaatimukset

Kiittämiskympeiltä toivotaan aktiivisuutta, sosiaalisia taitoja ja yhteistyökykyä sekä kykyä tehdä suunnitelmia ja toteuttaa niitä organisoidusti. Hyvät viestintätaidot ovat pestissä erittäin tärkeitä. Kielitaito suomi. Partioleirikokemus on suotavaa.

Täytä hakemus