Piirileiri Valkama: Ohjelmajohtaja

Valkama on Uudenmaan Partiopiirin yhdeksäs piirileiri, joka oli tarkoitus järjestää kesällä 2020 Hangossa. Leiriä ei päästä järjestämään alustavien suunnitelman mukaan koronavirustilanteen vuoksi, mutta Uudenmaan Partiopiirillä ja Valkaman tekijöillä on suuri tahtotila saada leiri siirrettyä kesään 2021. Toisella ohjelmajohtajalla ei ole mahdollisuutta jatkaa vuodelle 2021.

Valkamalle haetaan toista ohjelmajohtajaa. Johtajana tehtäviisi kuuluu oman osa-alueen johtaminen sekä sen toiminnan aikataulutus ja suunnittelu, edustaminen leirin johtoryhmän kokouksissa ja seminaareissa sekä yhteistyö muiden osa-alueiden kanssa. Tukenasi on koko muu johtoryhmä ja sinut perehdytetään projektissa tällä hetkellä jo tapahtuneeseen pestisi alussa. Sinulla on tiimi valmiiksi aika hyvin kasassa, mutta pesti vaatii päälliköiden tukemista sekä tarvittaessa uusien päälliköiden rekrytointia ja pestausta.


Ohjelman osa-alueen vastuulle kuuluu se, että leirillä toteutetaan jokaiselle ikäkaudelle monipuolista partio­-ohjelmaa kasvatustavoitteiden mukaisesti. Ohjelma osa-alue vastaa myös leirin yhteisohjelmasta, perhepartion ohjelmasta yhteistyössä perheleirin päälliköiden kanssa ja vierailupäivän ohjelmasta. Ydintoimintoihin kuuluu varmistaa, että kaikilla leiriläisillä on mielekästä ja ja omaan ikäkauteen kuuluvaa tekemistä leirillä. Ohjelmakokonaisuudet on aiemmin jaettu niin, että toinen ohjelmajohtaja vastaa yhteisohjelmasta ja pop up -ohjelmasta ja toinen ohjelmalaaksoista ja tällöin uusi ohjelmajohtaja olisi vastuussa ohjelmalaaksojen kokonaisuudesta. Vastuualueista osa-alueen sisällä sovitaan yhdessä toisen ohjelmajohtajan Tuija Halosen kanssa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestissä tarvitaan kykyä hahmottaa ohjelman kokonaisuus sekä kykyä ihmisten johtamiseen. Pestistä saat laajan ja unohtumattoman johtamiskokemuksen, muun johtoryhmän sekä ohjausryhmän tuen pestissä toimimiseen, partioystäviä piirin joka kolkalta ja sen ulkopuolelta, mahdollisuuden kehittää osaamista leiriohjelman järjestämisen parissa ja toteuttaa ideoita sekä vapaaehtoistyötodistuksen todisteeksi saadusta työkokemuksesta.

Lisätiedot

Haku pestiin on avoinna 30.6.2020 asti, mutta saatamme valita uuden ohjelmajohtajan aiemminkin, heti kun löydämme potentiaalisen ehdokkaan tehtävään. Pestin alkamisen edellytyksenä on uusien leirinjohtajien löytyminen Valkamalle ja he pestaavat uuden johtajan. Pesti alkaa heti, kun pestikeskustelu on käyty, mutta itse leiriprojektista on tarkoitus pitää kesän ajan taukoa ja jatkaa syksyllä leirinjohtajan määrittelemänä ajankohtana. Pesti jatkuu vuoden 2021 loppuun.


Lisätietoja tehtävästä antaa Valkaman toinen ohjelmajohtaja Tuija Halonen (040 4839015, tuija.halonen@uusimaa.partio.fi)


Osa-alue: Johtoryhmä ja Ohjelma

Täytä hakemus