Piirileiri Valkama: Resurssijohtaja

Valkama on Uudenmaan Partiopiirin yhdeksäs piirileiri, joka oli tarkoitus järjestää kesällä 2020 Hangossa. Leiriä ei päästä järjestämään alustavien suunnitelman mukaan koronavirustilanteen vuoksi, mutta Uudenmaan Partiopiirillä ja Valkaman tekijöillä on suuri tahtotila saada leiri siirrettyä kesään 2021. Toisella resurssijohtajalla ei ole mahdollisuutta jatkaa vuodelle 2021.

Valkamalle etsitään toista resurssijohtajaa. Johtajana tehtäviisi kuuluu oman osa-alueen johtaminen sekä sen toiminnan aikataulutus ja suunnittelu, edustaminen leirin johtoryhmän kokouksissa ja seminaareissa sekä yhteistyö muiden osa-alueiden kanssa. Tukenasi on koko muu johtoryhmä ja sinut perehdytetään projektissa tällä hetkellä jo tapahtuneeseen pestisi alussa. Sinulla on tiimi valmiiksi aika hyvin kasassa, mutta pesti vaatii päälliköiden tukemista sekä tarvittaessa uusien päälliköiden rekrytointia ja pestausta. 


Valkaman resurssit osa-alue vastaa leirin budjetoinnista ja taloushallinnosta, yritysyhteistyöstä ja kumppanuuksista sekä leirin hankinnoista ja jälleenmyynnistä. Resurssin vastuulla on myös kahvila- ja kioskituotemyynti sekä leirituotemyynti. Osa-alueen tehtäviin kuuluu leiriprojektin ostojen toteuttaminen ja seuranta, budjettiseuranta, leirin aikaisen myynnin seuranta ja rahaliikenteen käsittely sekä yhteistyökumppanien hankinta- ja muu yhteistyö.Resurssi toimii muiden osa-alueiden lisäksi tiiviissä yhteistyössä Espoon Partiotuki ry:n Väiski-leirin kanssa. Vastuualueista osa-alueen sisällä sovitaan yhdessä toisen resurssijohtajan Tomi Kaivolan kanssa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestissä tarvitaan kykyä hahmottaa resurssien kokonaisuus sekä kykyä ihmisten johtamiseen. Pestistä saat laajan ja unohtumattoman johtamiskokemuksen, muun johtoryhmän sekä ohjausryhmän tuen pestissä toimimiseen, partioystäviä piirin joka kolkalta ja sen ulkopuolelta, mahdollisuuden kehittää osaamistaan talouteen, kumppanuuksiin, hankintoihin ja rahaliikenteeseen liittyvien asioiden parissa sekä vapaaehtoistyötodistuksen todisteeksi saadusta työkokemuksesta.

Lisätiedot

Haku pestiin on avoinna 30.6.2020 asti, mutta saatamme valita uuden resurssijohtajan aiemminkin, heti kun löydämme potentiaalisen ehdokkaan tehtävään. Pestin alkamisen edellytyksenä on uusien leirinjohtajien löytyminen Valkamalle ja he pestaavat uuden johtajan. Pesti alkaa heti, kun pestikeskustelu on käyty, mutta itse leiriprojektista on tarkoitus pitää kesän ajan taukoa ja jatkaa syksyllä leirinjohtajan määrittelemänä ajankohtana. Pesti jatkuu vuoden 2021 loppuun.


Lisätietoja tehtävästä antaa toinen Valkaman resurssijohtaja Tomi Kaivola (040 8317892, tomi.kaivola@uusimaa.partio.fi)

Osa-alue: Johtoryhmä ja Resurssi

Täytä hakemus