Podcastekspertti

Kutkuttaako ajatus podcastista sieluasi ja haluat olla mukana luomassa ennenkuulumatonta partiopodia? Jos kyllä, paikkasi voisi olla Kajon podcast-porukassa! Eksperttinä olet mukana suunnittelemassa sekä toteuttamassa Kajomaisinta podcastia. Tiiminne kanssa yhdessä luotte podcastin konseptin, käsikirjoituksen sekä varsinaiset podcast-jaksot aina äänityksestä editointiin ja julkaisuun saakka.

Podcastia on tarkoitus julkaista jo keväällä, joten pääset heti hommiin. Pestiin valitaan kaksi juontajaa, yksi reportteri (studion ulkopuolisten haastatteluiden tekijä) ja yksi editoija. Kerrothan hakemuksessasi, mikä/mitkä näistä pesteistä kiinnostavat sinua. Roolit ovat joustavia ja pesti muokkautuu tekijänsä näköiseksi.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestin tekemiseen edellytämme viestintäintoa, kiinnostusta podcastien tekemiseen sekä sitoutuneisuutta pestiin. Podcastiin toivotaan osuuksia suomen lisäksi ruotsiksi ja englanniksi, joten kielitaito helpottaa pestissä suoriutumista. Toimit osana podcast-tiimiä ja siten osana viestintä ja markkinointiryhmää.

Partiokokemus ei ole ehdoton edellytys pestissä toimimiseen, mutta partiomainen ote tulee näkymään koko projektin aikana. Projektia tullaan työstämään pitkälti etänä O365-ympäristössä, joten hyvät projektinhallintaidot ovat tarpeen. Pesti alkaa heti sopivien eksperttien löydyttyä ja päättyy syksyllä 2022. Eksperttinä ja tiiminjäsenenä olet velvoitettu osallistumaan tiimin yhteisiin kokouksiin noin kerran kuukaudessa, podcast-julkaisuaikataulusta riippuen myös useammin. Lisäksi suunnittelu sekä varsinainen pestin tekeminen vie aikaa. Pestille on hyvä varata aikaa jo keväällä useampia tunteja viikossa.

Lisätiedot

Lisätietoja voit kysyä podcast-kympeiltä Zaida Harikolta ja Nea Toropaiselta; zaida.harikko@partio.fi ja nea.toropainen@partio.fi

Täytä hakemus