PP – Kouluttajaksi kouluttajarinkiin

Haemme uusia kouluttajia täydentämään piirimme Koulutusryhmän kouluttajarinkiä. Kaikki eri ikäiset ja eri osaamista omaavat ihmiset ovat tervetulleita monipuolistamaan koulutuksiamme.

Mitä tämä tarkoittaa:
• Sinut lisätään Koulutusryhmän kouluttajarinkiin, joka on Sharepointissa oleva Exceli, vain KoRyn jäsenille 9 hlöä. Exeliin lisätään seuraavat tiedot: nimi puhelinnumero/sähköpostiosoite, oletko käynyt Ko-Gi:n , oletko käynyt Partiokouluttaja koulutuksen, missä koulutuksissa olet kouluttanut ja missä koulutuksissa haluaisit kouluttaa.
• Mahdollisia koulutuksia joihin sinua kysytään kouluttajaksi ovat Akela-Sampo, ROKK, Luotsi, PJPK, Pestijohtaja, Ohjelmajohtaja, LPKJ ja Partiokouluttajakoulutus. • Halutessasi osallistuminen piirin koulutusryhmän koulutus- ja suunnitteluviikonloppuun (1 viikonloppu vuodessa)
• Osallistuminen Tuulevat-luottamushenkilöpäiville (2 viikonloppua vuodessa)
• Mahdollisuus osallistua valtakunnallisesti koulutusten kehittämiseen
• Oman koulutusosaamisen kehittäminen kouluttajana

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Taustaosaamisena pestiin vaaditaan partiojohtajan valtakirja. Lisäksi toivotaan, että osallistut Partiokouluttajakoulutukseen (PKK), mikäli et ole koulutusta aikaisemmin käynyt.

Pestissä tarvitset kiinnostusta koulutustoimintaa kohtaan, mutta aikaisempi partiokouluttajakokemus ei ole välttämätöntä: Sinut perehdytetään ja pääset oppimaan tekemällä kokeneempien kouluttajien parina.

Nykypäiväisen lippukuntatoiminnan ja partio-ohjelman tunteminen yleistasolla on sinulle kouluttajana eduksi, samoin kokemukset erilaisista lippukunnan tai piirin pesteistä, tai mikä tahansa erikoisosaaminen on aina plussaa.

Lisätiedot

Pestin kesto on kaksi vuotta. Pestiä on mahdollista jatkaa tämän jälkeen.

Lisätietoja pestistä antaa koulutusryhmän PJ Petri Patronen (petri.patronen@partio.fi) ja koulutuksesta vastaava työntekijä Noora Småträsk (noora.smatrask@partio.fi)

Täytä hakemus