Ramppikuumelääke-kymppi / Battle-ohjelmalaakso / Finnjamboree Kajo 2022

Pestaamme kaksi ramppikuumelääkettä annostelevaa kymppiämusikaalisuutta, improtaitoja ja yleistä esiintymisviettiä testaavillerasteille. Toimit pestissä Battle-ohjelmalaakson mestareiden Sallan ja Jonnintiimissä sekä osana koko Battle-laakson tekijäporukkaa. Pestissäsi ideoit jakonkretisoit 2-3 ohjelmapistettä, joissa ilmaisutaito on keskiössä.Inspiraatiota haemme yhdessä erilaisista tv-formaateista, mutta liiankaavamaisia emme aio olla. Leirillä vastaatte pisteen pyörittämisestä yhdessäpisteelle nimettyjen pysyvien tai vaihtuvien tekijöiden kanssa.Ohjelmapisteiden tulee vetää kunkin laaksopäivän aikana läpi useampi sataleiriläistä, joten skaalautuvuus on onnistumisen avainsana.

Pestissä pääset tuottamaan mahtavia elämyksiä ujoille jauskaliaille, jotka voivat kaikki löytää uusia puolia itsestään. Opitsuunnittelemaan ja toteuttamaan leiriohjelmaa, jossa suurillekin massoillemahdollistetaan uniikkeja, mieleenpainuvia hetkiä. Pääset osaksi kokenuttatekijäporukkaa, joka janoaa tuoreita ideoita, mutta pystyy myös tehokkaastiauttamaan Finnjamboree-labyrintin mutkissa ja umpikujissa.

Voit hakea pestiin yksin tai valmiiksi kaverisi kanssa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Karkea ajankäyttöarvio:
- Syksy 2021 – talvi 2022: 1 live- tai etäkokous kuukaudessa. Itsenäisesti tai parin kanssa tehtävää työtä n. 10 tuntia kuukaudessa.
- Kevät – kesä 2022: 2 live- tai etäkokousta kuukaudessa. Itsenäisesti tai parin kanssa tehtävää työtä n. 20 tuntia kuukaudessa.

Kykenet ohjaamaan ja ohjeistamaan ohjelmapisteelle tulevia tekijöitä.

Tässä pestissä et tarvitse aiempaa partiokokemusta.

Lisätiedot

Lisätietoja antavat:

Salla Lainevirta

p. 050 371 4393

salla.lainevirta@partio.fi

Jonni Ahonen

p. 050 301 3589

jonni.ahonen@partio.fi 


Täytä hakemus