RaPu lennonjohtaja (3), Finnjamboree Kajo 2022

RaPu lennonjohtajana pääset näyttämään rautaiset organisointitaitosi! Tehtävänäsi on huolehtia, että rakennus- ja purkuleirien aikana leirialueelle saapuvat tavaravirrat päätyvät oikeaan paikkaan ja näin mahdollistaa rakennusleirin sujuva toiminta (ja purulla tietysti toisinpäin). Tässä pestissä toimit linkkinä rakennuttamisen ja leirin logistiikkaorganisaation välillä.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia ajoittain nopeatempoisissakin tilanteissa. Pystyt ottamaan asioista selvää ja ratkomaan ongelmia. Pestissä on hyötyä aiemmasta kokemuksesta suurleirien tekniikan, rakennuttamisen tai logistiikan parista. Tämä pesti tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä koordinoimaan isoja kokonaisuuksia ja oppimaan suurleirin rakentamisesta ja purkamisesta kokonaisvaltaisesti.

Lisätiedot

RaPu lennonjohtajan pesti sijoittuu rakennus- ja purkuleireille, varsinaisen leirin aikana voit halutessasi toimia muussa pestissä. Pesti edellyttää osallistumista oman tiimin etäkokouksiin n. kerran kuussa sekä 2-3 live-seminaariin ennen leiriä. Lisäksi pesti sisältää keväällä 2022 jonkin verran omatoimista valmistelutyötä (tulevaan tavaravirtaan ja rakennuttamisen suunnitelmiin tutustumista). Heinäkuussa 2022 pesti edellyttää osallistumista rakennus- ja purkuleireille. Voit kuitenkin hakea pestiin, vaikka et pystyisi osallistumaan molempiin.Lisätietoja pestistä antavat rakennuttajamestarit:

Anna Asteljoki 050-3901689
Matti Nurmi 050-3503782
Henri Sertti 040-7437996

kaikkien sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@partio.fi

Täytä hakemus