RaPu ohjeistajakymppi (3), Finnjamboree Kajo 2022

RaPu ohjeistajakymppinä pääset suoraan suurleirin rakennuttamisen ytimeen! Tehtävänäsi on muodostaa rakennus- ja purkuleireille saapuvista rakentajista/purkajista työtiimejä ja ohjeistaa tiimit eri työkohteille. RaPu ohjeistajakymppi toimii Kajon tekniikan organisaatiossa, rakennuttamisen tiimissä. Tässä pestissä teet tiivistä yhteistyötä koko rakennuttamisen tiimin (rakennuttajamestarit, työjonokympit ja työtiimien vetäjät) kanssa. Sujuvalla yhteispelillä saamme rakennus- ja purkuleirit pyörimään ja kaikki tehtävät tehtyä ajallaan sekä oikeassa järjestyksessä.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestissä johdat ja ohjeistat suurta määrää rakentajia/purkajia, joten toivomme, että tulet erilaisten ihmisten kanssa toimeen ja pystyt pitämään langat käsissäsi ajoittain nopeatempoisissa tilanteissa. Odotamme sinulta myös hyviä tiimityötaitoja, sillä tässä pestissä saumaton yhteispeli työjonoa hallinnoivien työjonokymppien ja rakennuttajamestarien kanssa on tärkeää. Aiempi kokemus työnjohtotehtävistä tai suurleirien rakennus/purkuleireiltä on eduksi, mutta ei välttämätöntä tässä tehtävässä.

Lisätiedot

RaPu ohjeistajakympin pesti painottuu rakennus- ja purkuleireille. Varsinaisen leirin aikana voit siis toimia jossakin muussa pestissä. Mikäli pääset vain rakennus- tai purkuleirille, hae silti - molemmille osallistuminen ei ole ehdoton vaatimus. Pesti edellyttää osallistumista oman tiimin etäkokouksiin n. kerran kuussa sekä 2-3 live-seminaariin ennen leiriä.


Lisätietoja pestistä antavat rakennuttajamestarit:

Anna Asteljoki 050-3901689
Matti Nurmi 050-3503782
Henri Sertti 040-7437996

kaikkien sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@partio.fi

Täytä hakemus