Satahanka XIV Leirinjohtaja (2kpl)

Satahanka XIV–leiriprojektin johtoon etsitään kahta innokasta huipputyyppiä ja taitavaa johtajaa, joilla on kokemusta ja näkemystä partiotoiminnasta vesillä. Leirinjohtajuus on loistava tilaisuus ottaa seuraava askel partiopolullasi. Leiri järjestetään kesällä 2025, pesti alkaa syksyllä 2023 ja päättyy syksyllä 2025.

Leirinjohtajien tehtävänä on koota projektiryhmä ja johtaa leiriprojekti alusta loppuun. Yhteistyötä tehdään SP:n hallituksen ja meripartioryhmän kanssa.

Ota haaste vastaan ja lähetä hakemuksesi Satahangan leirinjohtajan pestiin kuksassa 30.9.2023 mennessä. Hakemusten joukosta valitaan leirinjohtajakandidaatit mukaan haastatteluun.

Pestiä voi hakea yhdessä tai sitten parin kanssa


HUOM* Hakuaikaa jatkettu alkuperäisestä 8.9.2023

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Suomen Partiolaisten hallitus on asettanut projektille toimeksiannon, jonka raameissa leiri toteutetaan. https://partio-my.sharepoint.com/:b:/g/personal/eero_kivisto_partio_fi/ERiLyKVeX_JCpB-woKYZ5TsBcDd6b92r6nrj6pHd1DaH2A?e=1fhRyf

Kerro perusteluissa lyhyesti millaisen leirin tekisit ja miksi juuri sinä olisit hyvä johtamaan seuraavaa Satahankaa. Olemme erikseen yhteydessä pestiä hakeneisiin tarvittaessa lisätietojen kera.

Lisätiedot

Eero Kivistö (SPH)
Pinja Söderholm (SPH)
Janne Puikko (Meripartioryhmä)

Täytä hakemus