Sauna- ja Suihkumestari / Finnjamboree Kajo 2022

Oletko aina unelmoinut pääseväsi huolehtimaan yli 15 000 leiriläisen sauna ja suihkupalveluista? Tässä on mahdollisuutesi! Etsimme kahta sauna & suihkumestaria pestiin. Pestissä pääset suunnittelemaan ja ylläpitämään saunojen ja suihkujen toimintoja ennen leiriä ja leirin aikana. Tehtävänäsi on huolehtia, että vesi kihisee kiukaalla läpi leirin ja lämmintä vettä virtaa suihkuista palveluaikojen puitteissa.

Pestissä vastaat myös yksittäisistä suihkupisteistä leirialueella. Olisi mahtavaa jos sinulla olisi entuudestaan kokemusta saunojen ja suihkujen toteuttamisesta ja ylläpidollisista tehtävistä. Kaikkea tietoa ei tarvitse kuitenkaan olla valmiina, vaan tekemällä oppii ja sinulla on pari, jonka kanssa pääsette suunnittelemaan ja toteuttamaan unelmianne yhdessä.

Pestissä teet tiivistä yhteistyötä tekniikkaryhmän kanssa, joka auttaa suunnitelmien toteuttamisessa. Pesti vaatii läsnäoloa rakennusleirillä, leiriosalla ja purkuleirillä.

Tässä pestissä pääset huolehtimaan siitä, että jokainenleiriläinen saa parhaan mahdollisen sauna- ja suihkukokemuksen. Pesti takaasinulle taatusti leirin lämpöisimmän pestiympäristön! Pääset laajentaman osaamistasi suunnittelussa, rakentamisessa ja ylläpidossa.

Pestin myötä pääset tutustumaan suurleirien suunnitteluun ja toteutukseen

Pestiin voit hakea yksin tai parin kanssa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Tehtävät ja vastuut
  • Saunojen suunnittelu ja toteutuksen tilaaminen tekniikalta. Toiminnan ylläpito leirin aikana
  • Suihkujen suunnittelu ja toteutuksen tilaaminen tekniikalta. Toiminnan ylläpito leirin aikana
  • Purkamisen suunnittelu ja toteutus yhdessä tekniikan kanssa
  • Kymppi ja tekijäorganisaation pestaus ja perehdyttäminen
  • Huollon johtoryhmä 6 kertaa vuodessa ja lähempänä leiriä tiheämmin
  • Huollon viikonloppukokous 4 kertaa ennen leiriä ja 1 kerran leirin jälkeen

Lisätiedot

Yksin sinun ei tarvitse pestiä hoitaa, sillä sinulla on tukena rautaisen osaamisen omaava päällikkötiimi ja koko palveluiden organisaatio. Huoltopäälliköt toimivat pestiesimiehinäsi ja me autamme sinua onnistumaan!

Pia Heiskanen, Huoltopäällikkö. pia.heiskanen@partio.fi

Anna-Lea Nissi, Huoltopäällikkö. anna-lea.nissi@partio.fi

Täytä hakemus