Sisutoiminnan asiantuntija

Sisuryhmä vastaa sisupartion edistämisestä Suomen Partiolaisissa. Tänä vuonna sisuryhmä tukee piirejä, jotka kehittävät uusia tapoja tehdä partiota. Sisuryhmän jäsenenä tuet sinulle nimettyä piiriä sisuaiheisissa projekteissa. Tehtävänäsi on sparrata ja toimia yhteyshenkilönä SP:n ja piirin välillä. Vastaat aikataulujen sopimisesta piirin kanssa ja tuet aikataulussa pysymistä. Työ on osa 100 tapaa tehdä partiota -hankkeita.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestissä eduksi on kokemus sisupartiosta, mutta se ei ole välttämätöntä. Pestissä on hyötyä kasvatus- ja koulutusosaamisesta sekä projekteista ja verkostoyhteistyöstä. Pestiä hakevalta odotetaan tahtoa edistää sisupartiota. Keskeistä on ajanhallinnan osaaminen.

Sisuryhmän jäsenenä pääset vaikuttamaan vammaisten ja muiden erityistä tukea tarvitsevien partiolaisten yhdenvertaisiin harrastusmahdollisuuksiin.

Lisätiedot

Pestissä saat mahdollisuuden oppia: Projektihallinnan taitoja, sparrausta, sisupartiosta eri puolilla Suomea, verkostoitumisesta

Pestissä saat mahdollisuuden harjoitella seuraavia johtamistaitoja:Itsensä johtamista ja ryhmän vetäjänä toki myös muiden ryhmäläisten motivointia ja projektin vetämistä.

Täytä hakemus