Tule käynnistämään vaeltajavartioiden toimintaa

Vaeltajaohjelmaryhmä organisoi ja kehittää vaeltajille suunnattua partiotoimintaa Uudellamaalla. Toimintamme koostuu vaeltajatapahtumien suunnittelusta sekä erilaisista projekteista, jotka tukevat paikallisten vaeltajavartioiden toimintaa.
Ryhmään etsitään nyt uusia jäseniä sekä erityisesti vaeltajavartiovastaavaa (myös paripesti onnistuu), jonka tavoitteena on kannustaa uusmaalaisia toimimaan vaeltajavartioissa. Pesti sisältää viestintää, alueellisen luotsaamisen koordinointia sekä mahdollisuuden käyttää luovuutta vaeltajavartioiden käynnistämiseen ja tukemiseen. Pääset myös kehittämään jo käytössä olevaa vaeltajamätsiä. Pestissä toimit vaeltajaohjlemaryhmän jäsenenä.
Muu vaeltajaohjelmaryhmän toiminta pitää sisällään aktiviteettivinkkien kirjoittamista vaeltajien kuukausikirjeeseen, sisällöntuotantoa whatsapp-listalle sekä vuosittaisen suunnittelun seuraavana vuonna järjestettävistä vaeltajatapahtumista. Vaeltajaryhmä kokoontuu n. 5-8 kertaa vuodessa. Ryhmän jäsenenä voit odottaa:
  • Hyvää johtajuutta, jossa jokainen pestataan asiallisesti ja kohdataan yksilönä
  • Hyväntuulista ja innostavaa tekemistä, jossa pääset jättämään oman kädenjälkesi uusmaalaiseen vaeltajatoimintaan
  • Pääset oppimaan uutta sekä jakamaan kokemuksiasi vaeltajaikäkaudesta ja vaeltaja-toiminnasta
  • Saat uusia kavereita
Vaeltajaohjelmaryhmässä meille on tärkeää, että jokaisella vaeltajalla on mahdollisuus omaan vartioon ja aikuisen luotsin tukeen sekä oman ikäkauden ohjelmaan. Ryhmänä kokeilemme rohkeasti uutta ja tartumme toimeen. Aiempi kokemus piiripesteistä tai vaeltajaohjelmasta ei ole välttämätöntä vaan tärkeintä on oma kiinnostus ja halu kehittää vaeltajatoimintaa.

Lisätiedot

Lisätietoja ja yhteydenotot ryhmän puheenjohtallille:

Matti “Masa” Sippola, matti.sippola(at)uusimaa.partio.fi,

Sofia Fabritius, sofia.fabritius(at)uusimaa.partio.fi


Uudet ryhmän jäsenet pääsevät aloittamaan pestissään samantein, joten olethan rohkeasti yhteydessä joko sähköpostitse tai kuksan-pestihakemuksella!

Täytä hakemus