Vierailupäivän kokemuskymppi – Finnjamboree Kajo 2022

Kajolla on yksi vierailupäivä, jolloin perheet, ystävät ja tuttavat pääsevät tutustumaan leiriin ja vierailemaan leirialueella. Kajo on elämys myös leirillä vieraileville. Pääsemme näyttämään konkreettisesti, miten partiolaiset tekevät ison leirin kestävällä tavalla.

Vierailupäivämestari vastaa vierailupäivän suunnittelusta ja koordinoinnista vierailijapäälliköiden kanssa ja hakee nyt tiimiinsä vierailupäivän kokemuskymppiä. Tässä pestissä olet mukana toteuttamassa vierailupäivää Kajon tavoitteiden mukaisesti yhteistyössä muiden osa-alueiden kanssa. Tavoitteena on tarjota sujuva leirielämysvierailijoille huomioiden saavutettavuus ja kestävyys.

Vierailupäivän kokemuskympin pestissä vastaat vierailupäivän asiakaslähtöisestä suunnittelusta ja organisoinnista aina aikataulutuksesta ja opastuksesta ruokailuihin ja siirtymisiin. Toimit pestissäsi myös vierailupäivämestarin varahenkilönä ja olet näin hyvin perillä vierailupäivän kokonaistoteutuksesta. Pesti antaa hyvän mahdollisuuden kehittyä organisointitaidoissa ja ajanhallinnassa, sekä palvelumuotoilussa.

Pesti alkaa syyskuussa 2021 ja päättyy leirin jälkeen joulukuussa 2022.

Pestin ajankäyttö koostuu suunnitteluun ja tekijöiden johtamiseen kuluvasta ajasta sekä osallistumisesta Vierailupäivätiiminpalavereihin 1-2 kertaa kuussa (suurimmaksi osaksi etänä Teamsissa).

Lisätietoja pestistä saa vierailupäivämestarilta: Kaisa ”Kassu” Hautakoski, p.0456794883 kaisa.hautakoski@partio.fi

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Sinulla on hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot etkä hätkähdä yllättäviä tilanteita. Osaat toimia joustavasti ja ennakoiden, sekä nähdä asiat monesta eri näkökulmasta. Pestissä on hyötyä hyvistä kirjallisista ja suullisista viestintätaidoista.


Täytä hakemus