Viestinnän ja markkinoinnin osaaja Value Based Leadership (VBL) -ryhmään

Haluaisitko olla mukana edistämässä parempaa johtajuutta? Innostutko tekstinikkaroinnista ja surffailetko sujuvasti somessa? Sykkiikö sydämesi viestinnälle ja markkinoinnille ja haaveiletko kenties urasta näissä tehtävissä?

Tässä on tilaisuutesi tulla mukaan inspiroitumaan ja antamaan oman panoksesi VBL (Value Based Leadership) -ryhmään viestinnän ja markkinoinnin fokuksella. Saat olla mukana lisäämässä nuorille, tulevaisuuden johtajille suunnatun VBL-ohjelman tunnettuutta ja kehittämässä ryhmän toimintaa yhdessä muiden kanssa. Ryhmäämme kuuluu niin partiolaisia kuin muulla taustalla olevia, ja myös viestinnän osaajia aina Barack Obaman puheenkirjoittajan opeissa olleesta ja pörssiyritysten johtajia kouluttaneesta puheenjohtajastamme lähtien.

Tarjoamme:

- Mahdollisuuden olla edistämässä nuorten, tulevaisuuden johtajien tietotaitoa ja luoda parempaa johtajuutta Suomeen

- Olla mukana lähes 200 maassa toimivan järjestön toiminnassa esimerkiksi vapaaehtoisille suunnattujen valiokuntien kautta

- Monipuolisen tehtävän, jossa opitusta on varmasti hyötyä tulevaisuudessa

- Suuri osa kokouksista pidetään tällä hetkellä etänä, joten tehtävää voi hoitaa mistä maailmankolkasta tahansa (livekokouksiin matkakulut korvataan)

- Pestissäsi sinua tukevat markkinointitiimi ja VBL-ryhmän muut jäsenet sekä ammattimainen toimisto

- Mainion porukan – tervetuloa mukaan!

- Pestin kesto on lähtökohtaisesti 2 vuotta, kuitenkin vähintään vuoden

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Sinulta toivomme:

- Innostusta viestinnän ja markkinoinnin tehtäviin

- Somekanavien hallintaa

- Hyvää suomen kielen taitoa

- Kiinnostusta paremman johtamisen edistämiseen Suomessa

- Plussaa on mahdollinen aiempi kokemus viestinnän/markkinoinnin tehtävistä ja järjestötyöskentelystä

- Emme edellytä hakijoilta partiotaustaa tai aikaisempaa VBL-kokemusta, ainoastaan innostusta VBL-toimintaa kohtaan

Lisätiedot

Mikä ihmeen VBL?

Value Based Leadership (VBL) on reilun puolen vuoden mittainen koulutusohjelma 20-27-vuotiaille vapaaehtoistoiminnan johtajille. VBL-koulutus keskittyy itsetuntemukseen ja monimuotoisuuteen johtajuuden perustana. Koulutuksen tavoitteena on tarjota laadukas johtajuuskoulutus nuorille johtajille, antaa heille osaamista ja valmiuksia johtaa huomisen yhteiskunnassa ja luoda kohtaamisia yhteiskunnan eri ryhmien välillä.

VBL-koulutuksien toteutumisesta ja kehittämisestä Suomessa vastaa VBL-ryhmä. Ryhmämme jäsenistö on sekä partiolaisia että ei-partiolaisia, joukossamme on niin VBL-koulutuksen osallistujia sekä fasilitaattoreita, mutta myös koulutuksen käymättömiä. VBL-ryhmä kokoontuu parin kuukauden välein yhteen ja tiimit kokoontuvat omien projektiensa etenemisen mukaisesti ryhmän kokousten välissä. Toimimme VBL-ryhmässä kolmessa eri tiimissä, joiden tarkoituksena on edistää ja kehittää VBL-koulutuksien sisältöä, tunnettuutta ja koulutuksen johtajille annettavaa tukea.

Haluamme, että VBL-koulutus näkyy ja kuuluu yhteiskunnassa laajasti. Tunnettuustiimi kaipaakin lisävahvistusta viestinnän ja markkinoinnin toteuttamiseen. 

Voit lukea lisää koulutuksesta osoitteesta http://parempaajohtajuutta.fi/ tai laittaa viestiä varapuheenjohtajallemme osoitteeseen antti.koistinen@partio.fi


Kiinnostuitko? 

Täytä hetimiten hakemus ja tule luomaan kanssamme parempaa tulevaisuuden johtamista!

Täytä hakemus