Viestintävastaava: Kansainvälisten yhteyksien valiokunta

Valiokunnan viestintävastaavana vastaat kokonaisvaltaisesti kansainvälisten yhteyksien valiokunnan ja toiminnanalan viestinnän toteutumisesta. Viestintävastaavana pääset tukemaan kansainvälisten yhteyksien valiokunnassa ja partion kansainvälisissä projekteissa toimivia luottamushenkilöitä viestinnässä sekä suunnittelemaan, miten partion kansainvälisyys välittyy partiolaisille ja järjestömme ulkopuolelle.

Pestissäsi pääset osallistumaan valiokuntatyöskentelyyn noin kuudesti vuodessa järjestettävissä kokouksissa. Kaksi kuudesta kokouksesta järjestetään laajennettujen valiokuntien tapaamisina, jolloin pääset tekemään yhteistyötä myös piirien luottamushenkilöiden kanssa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Toiminnanalan viestinnän johtaminen on ennen kaikkea suunnitelmallisuutta vaativa pesti. Tehtävänäsi on motivoida ja tarvittaessa tukea valiokuntasi jäseniä ja projektitiimejä onnistumaan viestinnässä. Pestissä menestymisessä on erityisesti eduksi partion viestintäkanavien tuntemus ja sujuva sosiaalisen median käyttötaito. Ennen kaikkea halu, asenne ja kyky tukea keskusjärjestön vapaaehtoisia menestymään omissa viestintätehtävissään on kriittistä pestissä onnistumiselle. Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen- ja englanninkielentaito auttavat sinua huomattavasti pestissäsi, sillä pesti sisältää toisinaan myös pieniä käännöstehtäviä.

Lisätiedot

Pestissä pääset oppimaan laajasti partion kansainvälisestä toiminnasta. Viestintävastaavan pesti voi ajoittain edellyttää matkustamista. Valiokunnan jäsenenä sinun on mahdollista liittyä myös maailmanjärjestösuhteista vastaaviin WAGGGS- ja WOSM -tiimeihin, joiden toimintaan osallistumalla pääset näköalapaikalle aidosti kansainväliseen partioon."

Lisätietoja pestistä antaa kansainvälinen valtuutettu toni.juntunen( ät )partio.fi

Täytä hakemus