Yhteisohjelmien päättäjäiskymppi, Finnjamboree 2022

Oletko nähnyt joskus lavaohjelman?

No hyvä! Backstagen kuhina juuri ennen H-hetkeä ensi-iltana, jokainen liike kuin koreografia, show täynnä mahdollisuuksia.

Jos nämä saavat sinut kananlihalle, niin olet luotu päättäjäiskympiksi. Pestissä pääset rakentamaan kaikkien aikojen huikeinta avajaiskokonaisuutta yhdessä Showmestareiden ja oman tiimisi kanssa.

POV: Viimeinen kenraalinharjoituspäivä. Käyt aamulla läpi aikataulun showmestareiden kanssa kahvikupin äärellä, jonka jälkeen vielä viimeiset varmistukset eri ryhmien kanssa kaikista kriittisistä liikkeistä ja asioista. Tämän jälkeen show pyörimään ja voit nauttia työsi jäljestä hymyillen. It's show time.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Elämän ansioluettelossa plussaa ovat:

-Ymmärrys organisoinnin ja tapahtuman järjestämisen perusteista
-Käsitys show:sta kokonaisuutena (ei vain lavalla tapahtuvat asiat)
-Aikataulutus on sinulle luontaista ja sujuvaa
-Kokemusta oman tiimin johtamisesta

Pesti alkaa heti ja sitä tehdään ennen Kajoa säännöllisesti pääosin etänä O365-ympäristössä, joten hyvät projektinhallintataidot ovat tarpeellisia. Projektin viimeinen puoli vuotta ennen leiriä on melko intensiivistä suunnitelmien toteuttamista. Leirillä pesti voi olla ajoittain hektinen. Päättäjäisten lisäksi pääset tukemaan muita tiimisi kymppejä keskiäisten ja avajaisten järjestämisessä.

Lisätiedot

Mitä vielä odotat? Lähetä hakemus ja liity Kajon tekemiseen yhteisohjelmien huikeaan kokoonpanoon.

Täytä hakemus