Yhteisohjelmien videojockey-kymppi

Oletko ihastellut videotaidetta festivaaleilla ja isoissa bileissä? Havaitset jopa arjen askareissa rytmikästä toistoa, jonka voisi videon muodossa yhdistää musiikkiin? Videokuvaus, editointi ja varsinaiset VJ-ohjelmistot eivät ole sinulle vieraita ja olet joskus heittänyt VJ-keikkoja?

Hae mukaan leirin vauhdikkaimman tiimin VJ-kympiksi! Kajolla järjestetään leiriviikon aikana useita bileiltoja sekä mahdollisia päivädiskoja nuoremmille ikäkausille. Bileet pidetään päälavalla tuhansille ihmisille kerrallaan sekä hyödyntää festaritason puitteet täysimääräisesti. VJ-kymppi vastaa tiiminsä kanssa kaikkien screenien tuotannosta. Kyseessä ovat partiohistorian suurimmat biletapahtumat, joten toteutuksen tulee olla elämyksellinen, laadukas ja ikimuistoinen. Harjoittelua täytyy olla siis jo takana. Keikkojen aikana VJ-kymppi työskentelee yhdessä biletekniikkakympin ja valo-ohjaajan kanssa, jotta esiintymislavan visuaalinen ilme olisi mahdollisimman yhtenäinen. Interaktio liveyleisön kanssa on ehdottoman sallittua, mikäli sinulla on sen toteuttamiseen hyviä ideoita. Ennen leiriä tehtävänäsi on hankkia tiimisi kanssa videomateriaalia esimerkiksi Johtajatulilta ja valmistella se tiimisi kanssa esityskuntoon.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Videojockey eli VJ-kympiltä odotetaan kokemusta VJ-toiminnasta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä työskentelet yhteistyössä screen,- valo-, ääni- ja ohjelmatiimien kanssa oman tiimisi suunnitelmien osalta. Varsinaista VJ-työskentelyä helpottaa, jos omaat hieman rytmitajua ja ymmärrät diskomusiikin yleisimpiä rakenteita. Leiripesti painottuu iltaan, joten uni ei paina silmääsi vielä iltakymmeneltä.

Lisätiedot

Lisätietoja pestistä antaa Bilemestari Janne Hannula janne.hannula@partio.fi 0456767707

Täytä hakemus