E-KP Partiojohtajaperuskoulutus

Tämän vuoden partiojohtajaperuskoulutus toteutetaan kahden viikonlopun kurssina. Lisäksi osa koulutuksesta toteutetaan ennakko- ja välitehtävinä. Koulutukseen kuuluu johtamistehtävä, joka toteutetaan omassa lippukunnassa. Johtamistehtävä raportoidaan kirjallisesti.

Koulutuksen ensimmäinen osa on 20.-22.8. ja toinen osa on 17.-19.9. Ensimmäinen osa toteutetaan Lappeenrannan keskustassa kaupunkiseikkailuna, jonka jälkeen siirrymme yöpymään Asinsaaren leirikeskukseen. Toinen osa järjestetään Asinsaaressa.

Koulutus on suunnattu 18 vuotta täyttäneille partiolaisille. 17 vuotta vuoden 2021 loppuun mennessä täyttävät partiolaiset ovat tervetulleita koulutukseen, mikäli heillä on jo johtamiskokemusta. Koulutukseen osallistuminen edellyttää kykyä käyttää sähköisiä oppimisympäristöjä ja -materiaaleja.

Koulutuksen hinta on 100 €. Hintaan sisältyy koulutus, ruoat, koulutusmateriaalit sekä todistus ja nahkainen woggle.

Kun ilmoittaudut, tarkista, että yhteystietosi ovat Kuksassa oikein. Kiinnitä erityisesti huomiota puhelinnumeroon ja sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 11.8.2021.

Ilmoittautuminen on sitova. Toisesta viikonlopusta voi korvata enintään kolme tuntia koulutusta pakottavan poissaolon vuoksi. Mikäli olet pois enemmän kuin kolme tuntia, voit suorittaa toisen osan syksyllä 2022 ilman lisämaksua.


Kysymyksiin vastailee Elina Seppälä, elina.seppala(a)partio.fi


Syksyn koulutuksille on helppo tulla!

Etelä-Karjalan Partiolaisten vuoden 2021 partiojohtajaperuskoulutukselle (PJPK), ryhmänohjaajakoulutukselle (ROK) ja ryhmänohjaajajatkokoulutukselle (Jatko-ROK) on helppo tulla. Haluamme mahdollistaa koulutuksiin osallistumisen mahdollisimman monelle. Tutustu tapahtumien saavutettavuuteen ja tapahtumissa toteutuviin Helppo tulla -tunnuksen kriteereihin täällä.