E-KP SuSe-kisa Hapsu 2022

Saammeko esitellä: tässä on Hapsu, näiden kisojen tarinan sankari. Hän on iloinen koululainen ja innokas partiolainen. Hapsu pohdiskelee paljon, miten maailma toimii. Hän on ennakkoluuloton tutkija, joka tarttuu ripeästi toimeen, kun keksii jotain mielenkiintoista - aito partiolainen siis!

Hapsua kiinnostaa kovasti, miten omat teot vaikuttavat luontoon ja ympärillämme oleviin ihmisiin. Tämän vuoden kisojen teema on kestävä kehitys ja Hapsun puuhien avulla opimme, mitä se voi tarkoittaa meidän jokaisen arjessa.

Kootkaa siis joukkue, tutustukaa Hapsuun ja teemaan kivojen ennakkotehtävien avulla ja tulkaa mukaan kisoihin! Tervetuloa!

Sarjat 

Sudenpentujen sarja: Kilpailupentueen koko on 4-8 sudenpentua iältään 7-10 vuotta. Iät lasketaan kilpailuvuonna täytetyin vuosin. Pentueen kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen Partiolaisten vuoden 2022 jäsenmaksu maksettuna. Pojat ja tytöt kilpailevat samassa sarjassa. Pentueen mukana tulee olla saattaja.  

Seikkailijoiden sarja: Kilpailuvartion koko on 4 – 6 seikkailijaa iältään 10 – 13 vuotta. Iät lasketaan kilpailuvuonna täytetyin vuosin. Vartion kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen Partiolaisten vuoden 2022 jäsenmaksu maksettuna. 

Saattaja 

Sudenpennuilla tulee olla mukana vähintään 18-vuotias saattaja, joka kulkee pentueen mukana koko kilpailun ajan. Saattaja ei osallistu tehtävien suorittamiseen, ellei sitä erikseen mainita. Seikkailijoilla voi olla myös mukana saattaja. Saattajan tehtävä on vastata joukkueen turvallisuudesta päivän aikana. Saattaja voi auttaa joukkuetta tehtäväkäskyn lukemisessa, mutta hän ei saa neuvoa joukkuetta tehtävän suorituksessa. Tehtävästä riippuen saattajille voi olla osoitettuna erillinen paikka tehtäväalueen reunalla. Saattajalle ei tarvitse olla aikaisempaa partiokokemusta tai Suomen Partiolaisten jäsenmaksua maksettuna.  

Osallistumismaksu 

Osallistumismaksu on 35 € / pentue/vartio, maksu laskutetaan ennen kisoja esim. lippukunnilta ilmoittautumisajan päätyttyä. Osallistumismaksu sisältää esim. kilpailussa jaettavan materiaalin ja lämpimän aterian maaliin saavuttaessa.  

Viimeinen ilmoittautumispäivä

8.5.2022

Lisätiedot

Kurssinjohtaja Silja Kaihilahti (0403572727, silja.kaihilahti@lauritsalansinisiskot.com)