Hiidenalueen Tervetuloa partioon -koulutus 1/22

Hiidenalueen Tervetuloa partioon -koulutus on tarkoitettu Lohjan, Vihdin ja Karkkilan alueen partiolaisille, partiolaisten huoltajille ja partiosta kiinnostuneille aikuisille (yli 23-vuotiaat) ja vaeltajille (18-22 -vuotiaiden partiolaisten ikäkausi).

Alueen vapaaehtoiset esittelevät partiotoimintaa ja kertovat, mitä partiossa tehdään ja miten partioon pääsee mukaan minkä ikäisenä tahansa. Koulutuksen aikana kuulet ripauksen partion historiaa Suomessa ja maailmalla, opit mitä partion eri ikäkausissa tehdään ja mitä kaikkea partio-ohjelma ja partiomenetelmä oikein sisältävät. Miten sinä tai lapsesi voisi aloittaa partion? Mitä sinun kannattaa tietää partiosta, jos olet partiolaisen huoltaja? Millaisia partiolippukuntia on omassa kotikunnassasi?

Vallitsevien koronarajoitusten vuoksi koulutus järjestetään etäyhteyden välityksellä. Voit ilmoittautua ennakkoon, jolloin lähetämme muistutuksen ja liittymislinkin sähköpostiisi. Voit myös liittyä koulutukseen suoraan alla olevan linkin kautta. Tervetuloa linjoille viettämään rentoa aamupäivää!

Liity mukaan painamalla tästä

Saavutettavuus: 
 
 
Tapahtumassa on käytössä partion Helppo tulla -tunnuksen osa-alueet: Hyvä olla, Raha, Liikkuminen, Näköaisti, Kuuloaisti, Kieli, Ohjelma, Markkinointi ja ilmoittautuminen sekä Digitaalinen saavutettavuus. Osa-alueet huomioidaan etukäteen ilmoittautuneiden osallistujien tarpeiden pohjalta. Voit tutustua tunnukseen täällä. Huomioitavaa: 
  • Tapahtuma nojaa näkö- ja kuuloaistin käyttöön, mutta esitykset pyritään tekemään selkeiksi. Olethan etukäteen yhteydessä, mikäli toivot tapahtumaan esimerkiksi viittomakielistä tulkkia. 
  • Jos sinulla ei ole tapahtumassa tarvittavaa tietokonetta tai älylaitetta, otathan yhteyttä, niin neuvomme lainaamisessa. 
  • Tapahtumassa ei jaotella ihmisiä sukupuolen mukaan. 
  • Tapahtumassa varataan aikaa tekstien lukemiselle ja niihin perehtymiselle. 
  • Haluamme, että jokainen voi tuntea kuuluvansa joukkoon. Esittäydymme ja keskustelemme yhdessä tapahtuman aikana. 
  • Tapahtuma on kiusaamisesta, häirinnästä ja syrjinnästä vapaa. Otathan tarvittaessa yhteyttä tapahtuman järjestäjiin tai piiritoimiston työntekijöihin. Anonyymia palautetta on mahdollista jättää tapahtuman palautelomakkeen yhteydessä.