HP + L-SP Partiokouluttajakoulutus

Opi kouluttamisen salat ja niksit! Partiokouluttajakoulutuksessa pääset uppoutumaan erilaisiin koulutusmenetelmiin ja kouluttautujien oppimisen optimointiin.

Koulutus antaa valmiuksia partiomaisen koulutuksen suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin, sekä antaa eväitä kouluttajana toimimiseen lippukunnassa, piirissä, keskusjärjestössä tai partion ulkopuolella. Koulutuksessa tutustutaan partiotoiminnalle tyypillisiin oppimiskäsityksiin, erilaisiin koulutusmenetelmiin ja oppimistyyleihin. Koulutuksen suoritettuasi osaat perustaidot ja -tiedot koulutussuunnittelusta, kouluttamisesta ja koulutustapahtuman järjestämisestä. Koulutus antaa kattavan pohjan kaikelle partiossa tapahtuvalle koulutustoiminnalle mukaan lukien taitokoulutukset.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Lounais-Suomen Partiopiirin kanssa. Kurssilaisella tulee olla partiojohtajaperuskoulutus suoritettuna.

Kurssin hinta on 52 €.

Ilmoittautumisaika kurssille: 3.8.-30.9.2021.

Koulutuksen maksimiosallistujamäärä on alustavasti 20 henkilöä. Mikäli kurssi on täynnä, suosittelemme ilmoittautumaan varasijalle. Kurssin kokoa ja toteutustapaa voidaan muuttaa voimassa olevien koronarajoitusten ja -suositusten mukaan.