HP Partiojohtajaperuskurssi 4/2021 – PERUTTU

Partiojohtajaperuskurssi on tarkoitettu kaikille yli 18-vuotiaille partiolaisille. Kurssi tukee lippukunnan pesteissä toimivia vaeltajia ja aikuisia. Koulutuksen tavoitteena on johtamistaitojesi ja -tietojesi kehittäminen lippukunnan johtamisen, lasten ja nuorten kanssa toimimisen sekä projektityöskentelyn näkökulmasta.
 
Kurssi 4/2021 koostuu kahdesta arki-illan etäkoulutuksesta, kahdesta lähiosasta sekä lippukunnassa suoritettavasta johtamisharjoituksesta. Johtamisharjoitukseen liittyvän ohjeistuksen löydät osoitteesta: hp.partio.fi/lippukunnalle/ohjelma-ja-koulutus/partiojohtajaperuskoulutus/. Johtamisharjoituksen aihe tulee hyväksyttää kurssinjohtajalla (maria.mamia@partio.fi) etukäteen, ennen kuin ryhdyt harjoitustasi suunnittelemaan.

Kurssi koostuu seuraavista osista:
Iltatapaamiset etänä: 7.9. ja 14.10.
Lähikoulutukset:
18.-19.9. Pajaniemi, Lempäälä
30.-31.10. Laitikkala, Pälkäne
Kaikkiin koulutusosioihin tulee osallistua.

Kurssin toteutustapaa voidaan muuttaa voimassa olevien koronarajoitusten ja -suositusten mukaan.

Kurssin hinta on 105 € + halutessasi Partiojohtajan käsikirja 17 €.

Koulutuksen ilmoittautumisaika: 3.-18.8.2021. Koulutuksen maksimiosallistujamäärä on alustavasti 20 henkilöä. Mikäli kurssi on täynnä, suosittelemme ilmoittautumaan varasijalle. Kurssin kokoa ja toteutustapaa voidaan muuttaa voimassa olevien koronarajoitusten ja -suositusten mukaan.

Lisätietoa koulutussisällöistä Suomen Partiolaisten sivuilta.