HP Partiojohtajaperuskurssi 4/2022, monimuoto

Partiojohtajaperuskurssi on tarkoitettu kaikille yli 18-vuotiaille partiolaisille. Kurssi tukee lippukunnan pesteissä toimivia vaeltajia ja aikuisia. Koulutuksen tavoitteena on johtamistaitojesi ja -tietojesi kehittäminen lippukunnan johtamisen, lasten ja nuorten kanssa toimimisen sekä projektityöskentelyn näkökulmasta.
 
Pj-monimuotokoulutus koostuu itsenäisesti suoritettavista monimuototehtävistä, neljästä iltatapaamisesta, yhdestä yön yli retkestä maastossa, sekä lippukunnassa suoritettavasta johtamisharjoituksesta. Johtamisharjoitukseen liittyvän ohjeistuksen löydät osoitteesta: hp.partio.fi/lippukunnalle/ohjelma-ja-koulutus/partiojohtajaperuskoulutus/. Johtamisharjoituksen aihe tulee hyväksyttää kurssinjohtajalla (Juha Mäenalusta, juha.maenalusta@partio.fi) etukäteen, ennen kuin ryhdyt harjoitustasi suunnittelemaan.
Kurssi sisältää neljä iltatapaamista Tampereen Partiotoimistolla 7.9., 28.9., 12.10. ja 2.11., sekä yön yli retken 16.-17.9. Pajaniemellä, Lempäälässä. Iltatapaamisiin voi osallistua myös etäyhteydellä. Kurssin toteutustapaa voidaan muuttaa voimassa olevien koronarajoitusten ja -suositusten mukaan.
Kurssin hinta on 105 € (sisältäen Partiojohtajan käsikirjan).

Koulutuksen ilmoittautuminen aukeaa elokuussa 2022.

Lisätietoa koulutussisällöistä Suomen Partiolaisten sivuilta.