HP Partiojohtajaperuskurssi 5/2021, monimuoto

KURSSI TÄYNNÄ.

Partiojohtajaperuskurssi on tarkoitettu kaikille yli 18-vuotiaille partiolaisille. Kurssi tukee lippukunnan pesteissä toimivia vaeltajia ja aikuisia. Koulutuksen tavoitteena on johtamistaitojesi ja -tietojesi kehittäminen lippukunnan johtamisen, lasten ja nuorten kanssa toimimisen sekä projektityöskentelyn näkökulmasta.
 
Pj-monimuotokoulutus koostuu itsenäisesti suoritettavista monimuototehtävistä, neljästä iltatapaamisesta, yhdestä yön yli retkestä maastossa, sekä lippukunnassa suoritettavasta johtamisharjoituksesta. Johtamisharjoitukseen liittyvän ohjeistuksen löydät osoitteesta: hp.partio.fi/lippukunnalle/ohjelma-ja-koulutus/partiojohtajaperuskoulutus/. Johtamisharjoituksen aihe tulee hyväksyttää kurssinjohtajalla (juha.maenalusta@partio.fi) etukäteen, ennen kuin ryhdyt harjoitustasi suunnittelemaan.

Kurssi sisältää neljä iltatapaamista Tampereen Partiotoimistolla 7.9., 14.9., 5.10. ja 9.11. sekä yön yli retken Lempäälässä 25.-26.9. Iltatapaamisiin voi osallistua myös etäyhteydellä. Kurssin toteutustapaa voidaan muuttaa voimassa olevien koronarajoitusten ja -suositusten mukaan.

Kurssin hinta on 105 € (sisältäen Partiojohtajan käsikirjan).

Koulutuksen ilmoittautumisaika: 3.-18.8.2021.

Lisätietoa koulutussisällöistä Suomen Partiolaisten sivuilta.