Kajo Valmentajakoulutus / SP Valmentajakoulutus 1/2022

Kajon valmentajakoulutus / SP Valmentajakoulutus


Kajon valmentajakoulutus on suunnattu erityisesti Kajolla leirivalmentajana toimiville. Koulutukseen ovat tervetulleita myös muut valmentajakoulutusta tarvitsevat. Kajon leirivalmentajille suositellaan ainakin ensimmäisen osan suorittamista.


Koulutuksen ensimmäinen osa keskittyy valmentamiseen ja fasilitointiin sekä näiden menetelmiin. Koulutuksessa pidetään esillä suurleirin näkökulmaa mm harjoitteissa. Koulutus kattaa kaksi valmentajakoulutuksen moduulia, O3 ja O6.

Koulutukseen kuuluu aloitusilta 3.3. tai 8.3. klo 18-20:30, sekä koulutuspäivä su 20.3. klo 9-16. Kurssilaiset saavat valita, kumpaan aloitusiltaan osallistuvat.

Koulutus toteutetaan etänä, ja se on osallistujille maksuton.


Koulutuksen toinen osa kattaa loput valmentajakoulutuksen moduulit. Se keskittyy lippukunnan toiminnan kehittämiseen ja arviointiin, laatuun, sekä ajankohtaisten asioiden valmentamiseen.

Toinen osa toteutetaan Moodlessa ensimmäisen osan jälkeen. Lisäksi toiseen osaan kuuluu valmennusharjoituksen tekeminen ja sen raportointi.

Koulutuksen toinen osa on osallistujalle maksuton. Jos osallistuja haluaa kurssimateriaalia myös painettuna versiona (mm. Laadun portaat), kurssimaksu on 25€. Voit valita maksajaksi piirin, jos sinulla on jo tiedossa valmentajan pesti / olet etukäteen sopinut maksusta.


Koulutus järjestetään STEP-opintokeskuksen tuella. Opintopisteytetyn todistuksen SP:n valmentajakoulutuksesta myöntää Opintokeskus Sivis.