KYMI Nuoren Mielen Ensiapu -kurssi

Nuoren mielen ensiapukurssi- Kymenlaakson partiopiiri
Ajankohta:2-3.4.2022
Paikka:Villa Järvelä, Kärsäjärventie 1, 49210 Huutjärvi. (Etätoteutus mahdollinen riippuu korona tilanteesta)
Kenelle: 7-18-vuotiaita kohtaaville partionjohtajille

Tervetuloa nuoren mielen ensiapukurssille
Tarvitsetko lisää tietoa lasten ja nuorten mielenterveydellisistä haasteista, niiden tunnistamisesta? Jos vastasit kyllä. Tämä kurssi tarjoaa lasten ja nuorten kanssa toimiville aikuisille valmiuksia ottaa puheeksi mielenterveyteen liittyviä kysymyksiä kohderyhmäikäisten, sekä heidän vanhempiensa tai huoltajien kanssa. Lisäksi opit kurssin aikana, kuinka voit tunnistaa erilaisia arjen haasteita ja ilmiöitä nuorten elämässä.
Tavoitteet
Koulutuksen tavoitteena on ennalta ehkäistä lasten ja nuorten mielenterveysongelmia, parantaa niiden varhaista tunnistamista ja tarjota apua ripeästi sellaista tarvitseville. Kurssi vahvistaa osallistujien mielenterveysosaamista ja sitä kautta lisää aikuisten valmiuksia tarjota varhaista ja tehokasta tukea lapsille ja nuorille.

Koulutuksen toteutus
Kurssiin kuuluu kaksi lähiopetuspäivää 2-3.4.2022 klo 9.30-16.30. Molempiin päiviin osallistuminen on välttämätöntä kurssin suorittamiseksi. Toisen kurssipäivän päätteeksi jaetaan kurssitodistukset.

Kurssin hinta on 60€, sisältäen kattavan oppikirjan aiheesta, sekä aamupalan, lounaan ja päiväkahvin molempina koulutuspäivinä. Ilmoittautuminen päättyy 13.3.2022.

Lisätietoja koulutuksesta

Kurssinjohtaja Pia Heiskanen
pia.heiskanen@partio.fi