L-SP Kuntavaalikävely

Kuntavaalikävely on osa Lounais-Suomen Partiopiirin kuntavaaleihin liittyvää ohjelmakokonaisuutta. Kuntavaalikävely järjestetään 6-18.4.2021. Alueet ja paikat ilmoitetaan myöhemmin Facebook-tapahtumasivulla sekä tällä tapahtumasivulla. Tapahtuma on luonteeltaan itsenäisesti kierrettävä rastirata. 

Kokoa siis johtamasi ryhmä tai kerää joukko ystäviä ja lähtekää nauttimaan ulkoilmasta samalla tutustuen kuntavaaleihin rastien tehtävien avulla. Kuntavaalikävelylle voit osallistua koko tapahtuman ajan ja materiaalia voi käyttää silloin, kun se itselle parhaiten sopii. Kuntavaalikävely sopii erinomaisesti esimerkiksi kokousaiheeksi ja rastien suorittaminen kestää noin tunnin.  

Rastien suorittamiseksi tarvitset mobiililaitteen verkkoyhteydellä ja riittävästi akkua. Rastit ovat Seppo.io sovelluksessa ja tulevat näkyviin, kun olet oikeassa paikassa. 
Niille, joiden lähistöllä kuntavaalikävelyn rasteja ei ole valmiiksi järjestetty tai haluavat suorittaa sen muualla, tullaan materiaali tarjoamaan verkossa itse toteutettavaksi. 

Lisää tietoa tapahtumasta löydät Facebookista.
 
Mikäli tapahtumasta herää kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä: 
Kalle Lövgren, kalle.lövgren@partio.fi
Meri Vikström, meri.vikström@partio.fi