PäPa Partiojohtaja-peruskurssi 3-2021 pääsiäinen


Partiojohtaja-peruskurssi pääsiäisenä PJ-PK 3-2021 monimuotoisesti

Huomioithan, että kurssi pyritään toteuttamaan sen mukaisesti kuin vallitsevat rajoitukset sen vain sallivat. Kurssi joudutaan toteuttamaan osin muutoin kuin kasvokkain ja kurssin aikatauluun tulee muutoksia ja se sisältää osin itsenäisiä tehtäviä. Näistä tiedotetaan kaikkia ilmoittautuneita erikseen!

Perustavanlaatuinen partion rautaisannos, jolta saat valmiudet toimia partiojohtajana. Kurssin käynyt voi anoa PJ-valtakirjaa, jota vaaditaan useiden tapahtumien johtotehtävässä. Kurssi on 18-vuotta täyttäneille ja kurssille ilmoittaudutaan henkilökohtaisesti.

Partiojohtaja-peruskurssi on peruspaketti kaikesta siitä, mitä itsenäisesti toimivan partiojohtajan tarvitsee tietää. Kurssin aiheina on johtaminen, partion arvot ja menetelmät, lippukunnan toiminta, turvallisuus partiossa sekä tapahtumien johtaminen. Lisäksi kurssilla nukutaan vähintään yksi yö ulkona, jonka aikana voi harjoitella peruserätaitoja. Kurssi tarjoaa näistä aiheista perusteet, joita pääsee syventämään jatkokursseilla kuten lippukunnanjohtamiskurssilla, pestijohtajakurssilla tai ohjelmajohtajakurssilla.
Kurssi suoritetaan osallistumalla alku-, ja lopputapaamiseen, tiiviiseen koulututtautumiseen pääsiäisenä 2021, ja toteuttamalla omassa lippukunnassa johtamisharjoitus.

Huomioithan, että kurssi on kaikille täysi-ikäisille partiolaisille. K-18

Kurssi tai tapahtuma koostuu:

  • ennakkotapaamisesta 17.3.2021 klo 18.00 etänä
  • monimuotoisesta kurssista pääsiäisenä etänä ja erilaisten hauskojen tehtävien äärellä
  • lippukunnassa suoritettavasta johtamisharjoituksesta
  • jälkitapaamisesta ja metsäviikonlopusta 2021 syksyllä.