Partion talvipäivä Kirkkonummella

Kirkkonummen Metsänkävijät järjestää talvipäivän partiolaisille ja partiosta kiinnostuneille Meikolla 23.1.2022. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ohjelmassa on mm. avannon kairaamista jäähän, pelastusköyden heittoa, naskalien kokeilua, lumiukkokisa sekä isommille siipipurjeilua, lumikenkäilyä, jäistä pelastautumista ja luistelua. Partiolaiset tarjoilevat tapahtumassa makkaraa, vaahtokarkkeja ja kuumaa mehua.

Tapahtumaa on porrastettu siten, että aamupäivällä 10-12 on ohjelmaa perhepartiolaisille ja alakouluikäisille (sudenpennut ja seikkailijat) ja iltapäivällä klo 12-14 yläkouluikäisille ja vanhemmille (tarpojat, samoajat ja vaeltajat).

Koko perhe on tervetullut mukaan. Lähtö klo 10 Meikon parkkipaikalta kohti Ribergetin nuotiopaikkaa, myöhemmin tulevat saapuvat suoraan nuotiopaikalle. 

Suosittelemme lämpimiä vaatteita, omaa mukia ja varavaatteita (esim. varakäsineet ja lisävillapaita). Jos aiot kokeilla jäästä pelastautumista, ota mukaasi kokonainen vaihtovaatekerta vesitiiviisti reppuun pakattuna (esim. muovipussissa).  Jos löytyy, voit ottaa mukaasi myös omat naskalit, pulkan, luistimet ja puukon. 

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin. Tulethan paikalle vain terveenä. Nähdään Meikojärven rannalla!