Porin Partiolaisten etämuistelemispäivä

Porin partiolaisten etämuistelemispäivä järjestetään tänä vuonna hieman varsinaisen muistelemispäivän jälkeen 28.2. klo 17.15-18.45 Teamsissa. Tapahtuma sopii parhaiten vaeltajaikäisestä ylöspäin, mutta myös ryhmänjohtajana toimiva samoaja voi hyötyä tästä.

Aiheena: Nepsyt + partio = <3

Neuropsykiatrisia häiriöitä ovat autismikirjon häiriöt, tarkkaavuushäiriö (ADHD) ja Touretten oireyhtymä. Tule kuulemaan, millaisia piirteitä nepsyhäiriöihin liittyy ja miten voisimme helpottaa näiden lasten ja aikuisten harrastamista partiossa. Ilta koostuu koulutuksellisesta osuudesta sekä mahdollisuudesta kysyä ja keskustella.

Voit osallistua aktiivisesti tai vain kuunnella vaikka iltalenkiltä tai bussimatkalta. Olet tervetullut iltaan olivatpa nepsyasiat sinulle täysin uusia tai jo peruskauraa. Tavoitteena on saada konkreettisia vinkkejä koloiltoihin, retkille ja muuhun lippukunta-arkeen. 

Alustajana Maria "Hilla" Mäntylä, joka on lasten neuropsykiatrisiin häiriöihin erikoistunut psykologi. Hillan kotilippukunta on Mikaelin Sinikellot ja hän toimi Suomen Partiolaisten puheenjohtajana 2018-2020.