PP – Nuoren mielen ensiapukoulutus

HUOM! tapahtuman päivämäärät ovat muuttuneet!

4.11 klo 17.30-20.30 Teams
18.11. klo 17.30-20.30 Teams

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat 7–18-vuotiaiden lasten ja nuorten parissa joko työnsä tai harrastuksensa puolesta. Kurssi sopii myös vanhemmille, jotka haluavat tietoa lasten ja nuorten mielenterveydestä. Toivomme, että kurssille saapuisi vaikkapa lippukunnan turva-aikuisia.

Kurssille mahtuu 16 osallistujaa ja se täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Nuoren mielen ensiapu on parhaimmillaan ennaltaehkäisevää, varhaista tunnistamista ja ripeää auttamista. Omaa osaamista lisäämällä on jokaisella aikuisella mahdollisuus antaa riittävän varhaista ja tehokasta tukea ja edistää näin lasten ja nuorten hyvinvointia.

Kurssiin kuuluu 7h läsnäoloa, joka toteutetaan etäkoulutuksena Teamssin välityksellä ja lisäksi 4 moodle tehtävää kurssiosien välissä. Koulutuksen ensimmäinen koulutuspäivä on torstai 4.11 klo 17.30-20.30 ja toinen etäkoulutuspäivä torstai 18.11. klo 17.30-20.30. Koulutus sisältää oppikirjan, joka postitetaan osallistujille ennen kurssia. Kurssilla toimii kouluttajana Suomen Mielenterveysseuran kouluttama kouluttaja.

Tapahtumalla on käytössä Helppo tulla tunnus eli valmius huomioida osallistujien tarpeet seuraavilla osa-alueilla: Hyvä olla ja ohjelma. Lisätietoja Helppo tulla tunnuksesta löytyy partio.fi/helppotulla.

Koulutukseen ilmoittautuessa tulee jäsenmaksu olla maksettuna. 


Kohderyhmä: Vaeltajat ja aikuiset
Järjestäjä: Ohjelmaryhmä
Lisätietoja: Karina Björninen, karina.bjorninen@gmail.com
Hinta: 35€
VIP 15.9. ilmoittautumisaikaa on jatkettu 16.10. saakka