PP- Partiokouluttajakoulutus

Partiokouluttajakurssilla on tavoitteena kehittää kouluttajataitoja, jotta voisit paremmin kouluttaa lippukunnan tai piirin kursseilla.  Kurssilla harjoitellaan ja arvioidaan ihan oikeasti kouluttamista eli koulutusrupeamien toteuttamista. Näitä käsitellään nimenomaan partion näkökulmasta. Lisäksi paneudutaan siihen miksi, mitä ja miten koulutetaan partiossa, erityisesti unohtamatta arvopohjaa. Kurssille ennakkovaatimuksena on suoritettu partiojohtajien peruskurssi.

Monimuotoisella partiokouluttajakurssilla osallistut ensin teoriaosuuteen 2.10. syyskokouksen aamupäivässä Kokkolassa. Kaikki osallistujat valmistelevat sen jälkeen pienen koulutusrupeaman. Kouluttamisharjoitukset suoritat joko 8.-10.10. olevilla piirin kursseilla tai syksyn aikana sopimuksen mukaisesti. 

Koulutus sisältää seuraavat partion koulutusjärjestelmän moduulit:
- KO3: Koulutusmenetelmät 6h
- KO4: Koulutusrupeaman suunnittelu ja toteuttaminen 4h
- KO5: Koulutustapahtuman johtaminen 4h
- P4:   Ajankohtaista partiossa 1h

Kurssille ovat tervetulleita erityisesti myös Lapin Partiolaiset sekä Järvi-Suomen Partiolaisten jäsenet, myös muista piireistä saa halukkaat osallistua koulutukseen.

Kurssista saa 2 opintopistettä, jotka kelpaavat monissa oppilaitoksissa.

Tapahtumalla on käytössä Helppo Tulla -tunnus eli valmius huomioida osallistujien tarpeet seuraavien osa-alueiden osalta: Hyvä olla, ruoka ja katsomus. Lisätietoa löytyy osoitteesta partio.fi/helppotulla.

Kohderyhmä: kouluttamisesta kiinnostuneet partiojohtajat
Hinta: 35€
Järjestäjä: Partiojohtaja-jatkokoulutus
Lisätietoja: Jukka-Pekka Pietilä etunimi.sukunimi@gmail.com
VIP: 15.9.