PP – Sankarimatka – Sudenpentu- ja seikkailijakilpailu – Oulunsalo

Mitä kaikkea mahtaakaan tapahtua, kun naapurukset Sakke-sudenpentu ja Siiri-seikkailija lähtevät samaa matkaa kohti koloa partiokokouksiinsa? Onneksi he ovat varanneet paljon aikaa, koska matkalla voi tulla vastaan kaikenlaista yllättävää.
Lähde sinäkin Saken ja Siirin matkaan ottamaan selvää, kuinka sankaruus liittyy Saken ja Siirin seikkailuun. Ja voihan olla, että he tarvitsevat Sinun apuasi vastaan tulevissa tilanteissa.

Jokainen meistä on sankari. Sankaruutta on erilaista, kuten meitä partiolaisiakin. Tule mukaan Sankarimatkalle ottamaan selvää, miten te kisaryhmänne kanssa selvitätte eteen tulevat haasteet.

Tervetuloa!

SARJAJAKO
Sudenpennut: Kilpailupentueen koko on 4 - 8 sudenpentua iältään 7 - 10 vuotta.
Seikkailijat: Kilpailuvartion koko on 4 - 6 seikkailijaa iältään 10 - 13 vuotta. Iät lasketaan kilpailuvuonna täytetyin vuosin. Pojat ja tytöt kilpailevat samassa sarjassa. Kaikilla kisaajilla tulee olla vuoden 2021 jäsenmaksu maksettuna.

SAATTAJA
Pentueella/vartiolla on oltava mukana vähintään 16-vuotias saattaja, joka kulkee pentueen mukana koko kilpailun läpi, mutta ei osallistu tehtävien suorittamiseen, ellei sitä erikseen mainita. Sudenpentukilpailussa saattaja voi auttaa pentuetta tehtäväkäskyn lukemisessa ja vastausten kirjoittamisessa, mutta hän ei saa neuvoa itse suorituksessa. Saattajalla ei tarvitse olla aikaisempaa partiokokemusta.

ILMOITTAUTUMINEN
Kilpailuihin ilmoittaudutaan viimeistään 5.9.2021 Kuksaan. Ilmoittautumisessa on mainittava pentueen/vartion nimi ja koko, lippukunta, kaikkien jäsenten erityisruokavaliot sekä saattajan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja mahdolliset erityisruokavaliot. Ryhmä ilmoitetaan ryhmänjohtajan/saattajan PartioID:llä kuksaan. Mikäli ilmoitatte useamman lauman tai joukkueen, muistakaa, ette voi ilmoittaa samalla nimellä kahta joukkuetta.

OSALLISTUMISMAKSU
Osallistumismaksu on 30 euroa/joukkue. Osallistumismaksu laskutetaan lippukunnilta. Kilpailusta poisjääneen vartion osallistumismaksua ei palauteta, mutta lippukunnalla on oikeus asettaa toinen vartio samaan sarjaan peruuttaneen joukkueen tilalle. Osallistumismaksu sisältää kilpailumateriaalin sekä lämpimän ruuan kilpailun aikana.

ENNAKKO-OHJE
Ennakko-ohje toimitetaan ilmoittautuneille joukkueille viimeistään 1,5 viikkoa ennen tapahtumaa.

LISÄTIETOJA
Nettisivut: https://pohjanmaa.partio.fi/nyt/sankarimatka
Vaasan toimipiste, Noora Småträsk, 044-7169302, noora.smatrask@partio.fi

Huom! Piirissä järjestetään kilpailut myös Kannuksessa ja Lapualla 25.9.2021