SP Partion tutustumisilta aikuisille

Osallistuitko partioviikolla tutustumistapahtumaan ja haluaisit tutustua partioon vielä lisää? Tule mukaan kaikille aikuisille avoimeen partion tutustumisiltaan!

Oletko miettinyt, millainen harrastus partio aikuiselle oikeastaan on? Haluaisitko aloittaa mielekkään vapaaehtoistyön, josta saa itsekin elämyksiä? Kiinnostaako paluu partioon tauon jälkeen, mutta tunnet tippuneesi kärryiltä? Haluaisitko kuulla, mitä aikuiset partiossa tekevät tai minkälainen harrastus se olisi lapselle? 

Tule mukaan aikuisille suunnattuun avoimeen ja ilmaiseen partion tutustumisiltaan Teamsissa maanantaina 3.5. klo 18:00–19:30. Osallistu tästä

Illan aikana sukelletaan partion maailmaan ja tutustutaan siihen, mitä partiossa tehdään. Tutustumisilta on myös mainio tilaisuus kysyä ne kysymykset, jotka partiossa ovat mietityttäneet. Illan sisältö perustuu Tervetuloa partioon -kurssiin, joka on tarkoitettu aikuisena partion aloittavien perehtymiseen. 

Tutustumisiltaan voit tulla linjoille mielenkiinnosta ilman minkäänlaista sitoutumista. Jos haluat aloittaa partion, voit illan päätteeksi jättää yhteystietosi tai ilmoittautua mukaan toimintaan. Yhtä hyvin voit myös vain kuunnella illan annin ja palata partion pariin joskus myöhemmin. 

Lisätietoja tutustumisillasta:  
Vapaaehtoistuen puheenjohtaja Sarita Murtojärvi, sarita.murtojarvi@partio.fi 
Vapaaehtoistuen koordinaattori Sylvi Otranen, sylvi.otranen@partio.fi p. 040 505 9191