Uusimaa – Johtajahuoltopäivä

Jokainen johtaja ansaitsee kiitosta ja huolenpitoa tekemästään vapaaehtoistyöstä. Johtajahuolto on tärkeä osa ryhmän yhteishenkeä ja auttaa jokaista jaksamaan pestissään. Kannustammekin kaikkia lippukuntia järjestämään lauantaina 11.6. johtajille kiitoksen menneestä kaudesta!

Päivän aikana johtajisto voi puuhata yhdessä jotain kivaa, lippukunta voi välittää kiitokset johtajan kotiin tai yhteydessä voidaan olla etäyhteyksin. Jos 11.6. ei sovi lippukuntanne kalenteriin, sopikaa joku muu ajankohta! Valmiita materiaaleja ja ideoita voi hyödyntää jo keväällä tai pitkin kesää. Hyödyntäkää myös piirin rahallista tukea johtajahuollon järjestämiseen.

Johtajahuolto on johtajia varten. Hyvä vinkki on siis vaikka alkuun kysyä itse kohderyhmältä, mitä he haluaisivat tehdä. Johtajahuollosta vastaa usein johtokolmikko ja se voi lippukunnan tavoista riippuen olla joko pestijohtajan tai jonkun muun vastuualuetta. Apukäsiksi johtajakivaan voi kuitenkin kysyä vaikka vanhoja lippukunnan johtajia tai kannatusyhdistyksen väkeä. 

Johtajahuoltoon on koottu vinkkejä ja ideoita piirin sivuilla. Hyödyntäkää tarvittaessa myös valmiita aikataulumalleja päivän suunnittelussa. Piiri tukee johtajahuollon järjestämistä 10 eurolla / toteutunut osallistuja. Katso ohjeet tuen hakemiseen.