Uusimaa & Päpa – talvimestaruuskisat Hanki TV!

Kerää luottotiimisi kasaan ja suunnatkaa helmikuussa kohti kisoja! Jos lempisarjat on katsottu jo monta kertaa läpi eikä TV:n valikoima enää innosta, tulkaa kokemaan miltä tuntuu itse olla osa Masterchefiä tai alkaako tanssijalka vipattamaan Bumtsibumin myötä?

HankiTV! järjestetään Keravalla 12.-13.2.2022. Tervetuloa ratkomaan piirin piirimestaruus talvikisoissa! Päiväkisana kilpaillaan piirin mestaruudesta tarpojien, samoajien ja vaeltajien sarjoissa tai voit osallistua kirjavaan sarjaan minkälaisella kokoonpanolla vain. Ilmoittautuminen on käynnissä nyt!

Yö-Extra
Kaikki sarjat ovat päiväkilpailuita, mutta lisäksi järjestetään Yö-Extra samoajille, vaeltajille ja aikuisille. Yö-Extran joukkueet siis kisaavat normaalisti piirinmestaruuksista päivällä ja sen päätyttyä jatkavat kilpailemista kaikki samassa sarjassa erillisenä kisana. Yö-Extra järjestetään mikäli siihen ilmoittautuu varsinaisena ilmoittautumisaikana vähintään 10 joukkuetta. Lisätietoa illmoittautumisesta ja hinnoista löydät nettisivuilla.

Ilmoittautuminen:
Vartionjohtaja ilmoittaa koko vartion. Vartion jäsenten iät lasketaan kilpailuvuoden kuluessa täytetyin vuosin.

Winter scouting skills competition for scouts over 12! The championship competitions are on Saturday, but participants in Explorer and Rover Scout divions can choose to continue the competition overnight. Please inquire for participation in English.

Ilmoittautuminen: 28.1.2022 mennessä, jälki-ilmoittautuminen 6.2. asti
Osallistumismaksu:  päiväosallistujille 50€/vartio, Yö-Extraan osallistujille 65€/vartio (jälki-ilmoittautumishinta 75€/80€/vartio)
Lisätietoja: hankitv22@gmail.com