Uusimaa – Webinaari: Aikuisryhmät lippukunnissa

Tervetuloa saamaan uusia ideoita lippukunnan aikuistoimintaan! Webinaarin aikana lippukunnat, joilla on aikuisryhmä, kertovat toiminnan tarkoituksesta ja sisällöstä. Lisäksi pohditaan yhdessä, miten aikuistoiminnan saa tempaistua lippukunnassa käyntiin ja miten sitä voisi kehittää. 

Welcome to brainstorm new ideas for Adult Scouting activities in your Scout Group! The Scout Groups who have adult groups will tell about the content and purpose of their acitivities. How can your group develop Scouting activities for adults?

  • Ilmoittautuminen päättyy: 11.10.2021
  • Osallistumismaksu: Piirin tarjoama maksuton tapahtuma.
  • Lisätietoja: Nina Miettinen, nina.k.miettinen@partio.fi, puh. 0504460056

Saavutettavuus: 

Tapahtumassa on käytössä partion Helppo tulla -tunnuksen osa-alueet: Hyvä olla, Raha, Liikkuminen, Näköaisti, Kuuloaisti, Kieli, Ohjelma, Markkinointi ja ilmoittautuminen sekä Digitaalinen saavutettavuus. Osa-alueet huomioidaan etukäteen ilmoittautuneiden osallistujien tarpeiden pohjalta. Voit tutustua tunnukseen täällä. Huomioitavaa:

- Webinaari nojaa näkö- ja kuuloaistin käyttöön, mutta esitykset pyritään tekemään selkeiksi. Olethan etukäteen yhteydessä, mikäli toivot webinaariin esimerkiksi viittomakielistä tulkkia.

- Jos sinulla ei ole webinaarissa tarvittavaa tietokonetta tai älylaitetta, otathan yhteyttä, niin neuvomme lainaamisessa.

- Webinaarissa ei jaotella ihmisiä sukupuolen mukaan.

- Webinaarissa varataan aikaa tekstien lukemiselle ja niihin perehtymiselle.

- Haluamme, että jokainen voi tuntea kuuluvansa joukkoon. Luvassa on esittäytymistä ja yhteistä keskustelua.

- Webinaari on kiusaamisesta, häirinnästä ja syrjinnästä vapaa. Otathan tarvittaessa yhteyttä webinaarin vetäjiin tai piiritoimiston työntekijöihin. Anonyymia palautetta on mahdollista jättää webinaarin palautelomakkeen yhteydessä.