Facebook-arvonta #TekojenTiistai 27.11.2018

#TekojenTiistai:na haluamme kannustaa myös muita kuin partiolaisia tekemään päivän hyvän työn! Kommentoi alle, miten olet viime aikoina auttanut tai ilahduttanut ystävääsi tai millaisen päivän hyvän työn olet tehnyt.

Arvontaan voi osallistua Facebookissa Partion Ystävät -sivulla jättämällä kommentin arvontajulkaisuun. Osallistumisaika on tiistai 27.11.2018. Keskiviikkona 28.11. arvomme onnekkaan voittajan, joka voittaa ikioman adventtikalenterin. Ilmoitamme voittajalle vastaamalla voittajakommenttiin. Palkinnot toimitamme postitse voittajan antamaan osoitteeseen.

Järjestäjä:

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry, Töölönkatu 55, FI-00250 Helsinki

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset Facebook-palveluun rekisteröityneet. Osallistumisoikeutta ei ole Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n työntekijöillä.

Yleistä:

  • Järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja, mikäli arvottuun henkilöön ei saada yhteyttä viikon kuluessa.
  • Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.
  • Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet Facebook-sivulla.
  • Arvonnasta jätettyjä vastauksia järjestäjä voi hyödyntää vapaasti yhdistämättä niitä kuitenkaan vastaajan henkilötietoihin.
  • Osallistumalla arvontaan osanottajan oletetaan hyväksyneen ja sitoutuneen näihin ehtoihin, joita tulkitaan Suomen lain puitteissa.
  • Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Facebook:

Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin.