Yhteistyön muotoja

Monta kumppanuuden muotoa

Kaikki yhteistyö peilataan yhteisten arvojen ja teemojen kautta. Elementtien avulla rakennamme yhdessä kumppanin kanssa mielekkään kokonaisuuden. Pääyhteistyö- ja yhteistyötasoilla rakennamme sisältöjä ja yhteistyön muotoja räätälöidysti.

TAPAHTUMAT JA PROJEKTIT
Partiotoiminta koostuu jatkuvasti erikokoisista leireistä sekä kehitys- ja koulutushankkeista, jotka tarjoavat oivia mahdollisuuksia sisällölliseen yhteistyöhön tai tukimuotoihin.
Esimerkkinä Johtajatulet-metsäseminaari.
Vuonna 2022 on tulossa taas valtakunnallinen, noin 17 000 osalistujan Finnjamboree-suurleiri.

ROYALTY-TUOTTEET
Voitte tukea partioliikettä lahjoittamalla osan tuotemyynnin tuotoista Suomen Partiolaisille. Voimme rakentaa tästä mielekkään ja näkyvän kampanjan.
Esimerkkinä #tasa-arvonnuotiolla-kampanja.

TAVARA- JA TUOTELAHJOITUKSET
Voimme hyödyntää toiminnassamme erilaisia tuotelahjoituksia ja näin alentaa kustannuksia, jotta voisimme taata mahdollisimman monelle mahdollisuuden harrastaa. Tervetulleita ovat esimerkiksi erilaiset retkeilyvarusteet, retkimuonat ja muut materiaalit, joita voidaan hyödyntää paikallisen partiotoiminnan järjestämisessä tai suuremmilla leireillä.

PRO BONO
Oman osaamisen tarjoaminen pro bono -tuella tarjoaa erinomaisen keinon tukea partiota ja jakaa omaa osaamista esimerkiksi markkinoinnin, viestinnän, käännöspalveluiden sekä majoitus- ja ravitsemuspalveluiden alueilla.
Monivuotista pro bono -yhteistyötä tehdään mm. lakiasioissa asianajotoimisto Hannes Snellmanin ja valmentajakoulutuksissa MLP Modular Learning Processes Oy:n kanssa.

PARTIOLAISTEN ADVENTTIKALENTERI
Tiesitkö, että yrityksetkin voivat ostaa partiolaisten adventtikalentereita? Ilahduta henkilöstöäsi tai yhteistyökumppaneitanne ja anna joululahjaksi partiolaisten adventtikalenteri. Samalla tuet paikallista partiotoimintaa.  Lue lisää adventtikalenterin yritysmyynistä.

TEE LAHJOITUS
Toteuta yhteiskuntavastuullisuutta ja tue partiotoimintaa tekemällä yleislahjoitus tai osoittamalla tukesi tiettyyn tarkoitukseen täällä.

Kuva: Susanna Mikander