Vuoden 2022 Ko-Gi-kurssit

Ko-Gi 145: Lyhyt leiri

 • Ilmoittautuminen on päättynyt
 • Lyhyt lähijakso: 26.-29.5.2022 (3 vrk) Laitikkala, Pälkäne
 • Pitkä lähijakso: 1.-6.8.2022 (5 vrk) Evo, Hämeenlinna
 • Hinta: 390€
 • Kurssinjohtaja: Miikka Ristimäki [a]partio.fi

”Koe Ko-Gi perinteisenä leiritoteutuksena. Lähijakso Pälkäneen Laitikkalassa ja leiriosa Evon maastossa. Elementteinä kurssilla yhdessä kehittyminen, kurssivartioissa tiiviinä ryhmänä toimiminen ja elämyksellisyys. Partiojohtajien jatkokoulutus tarjoaa eväitä johtamiseen, ohjaamiseen, tietoja sekä taitoja. Kurssi 145 leiriosa toteutetaan partiolaisten omimmassa toimintaympäristössä – luonnossa.

Tule, koe ja ole osa kurssia -nyt on oikea aika kokea Ko-Gi, juuri sinä olet lämpimästi tervetullut!”

Ko-Gi 144: Pääsiäinen

 • Ilmoittautuminen päättynyt
 • Pitkä lähijakso: 13.-18.4. (5 vrk) Oriniemen partiomaja, Turku
 • Lyhyt lähijakso: 15.-18.9. (3 vrk) Evo, Hämeenlinna
 • Hinta: 440€
 • Kurssinjohtaja: Sanna Tamminen [a]partio.fi

”Ko-Gi 144 tarjoaa sinulle elämyksellisen ja turvallisen matkan johtajuuteen, itseesi ja partiolaisuuteen. Koulutuksessa pääset toimimaan oman vartiosi, kaikkien kouluttautujien ja helposti lähestyttävän staabin kanssa tavalla, jota aikuisena harvoin pääsee kokemaan. Koulutus haastaa sinut pohtimaan omia ja partion arvoja uusilla tavoilla ja antaa sinulle taitoja ja käytännön kokemusta johtajuudesta ja ryhmässä toimimisesta partiossa.

Ko-Gille tuot mukanasi omat ajatuksesi ja näkemyksesi, joita pääset peilaamaan yhdessä erilaisista toimintaympäristöistä saapuvien partiojohtajien kanssa. Tällä kurssilla jokainen oppii paitsi johtamisen taitoja, myös uusia asioita itsestään ja siitä miten monella tavalla maailmaa ja partiota voi katsoa.

Pääsiäisosan vietämme partiomajalla meren rannalla sekä Turun kaupungin historiallisissa maisemissa. Jälkimmäisellä osalla pääsemme perinteikkään leirielämän pariin Evon kauniisiin metsämaisemiin.

Oma Ko-Gi on aikuisen partiojohtajan ainutkertainen kokemus. Tule kokemaan se meidän kanssamme.”

Ko-Gi 143: Saaristokurssi

 • Ilmoittautuminen on päättynyt
 • Lyhyt lähijakso: 6.-9.1.2022 (3 vrk) Seilin saari, Turku
 • Pitkä lähijakso: 13.-18.4. (5 vrk) Örö, Kemiönsaari
 • Hinta: 440€
 • Kurssinjohtaja: Eva Liuksila [a]partio.fi

”Oletko kyllästynyt etäilyyn ja kaipaatko säiden armoille luontoon? Ko-Gi 143 vie meidät suolaveden tuoksuisiin saariin, syvälle saaristomeren historialliseen helmaan. Ympäristö luo elämykselliset puitteet omalle oppimismatkalle johtajuuteen ja sisimpäämme. Saariston Ko-Gi tarjoaa sinulle leirielämää, joka on täynnä johtajakoulutusta ilman tietoteknisiä apuvälineitä. Valtaosa asiakokonaisuuksista opiskellaan saariston karussa luonnossa, josta haetaan uusia näkökulmia jo tuttuihin asioihin. Osa kurssin asiasisällöstä opiskellaan itsenäisesti haluamassasi aikataulussa.

Tämä koulutus sopii sinulle, joka olet valmis heittämään itsesi likoon ja ottamaan haasteet vastaan yhdessä kurssivartiosi kanssa. Emme lupaa valmiita vastauksia, vaan laajaa yhteistä pohdintaa eri aihealueista partiossa, joissa asia ytimessä on johtamisen taidot, oppiminen, itsensä johtaminen ja itsetuntemus.

Kurssi on suunnattu kaikille meri- ja maapartiolaisille. Onko tämä kaipaamasi seuraava partio-steppi? Älä arkaile vaan ilmoittaudu mukaan, Me halutaan just sut!”


Ko-Gi -koulutukset toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Opintokeskus Sivis myöntää opintopisteytetyt todistukset.


Ko-Gi kurssien saavutettavuus

Ko-Gi-kurssit ovat helposti saavutettavia monin tavoin. Kursseilla kaikki kuuluvat joukkoon ja kiusaamiseen on nollatoleranssi. Ruoka on meille tärkeä viihtyvyyttä luova elementti ja erilaisten allergioiden yms. rajoitteiden huomioiminen on osa tätä. Muiden allergioiden suhteen kannattaa huomata, että samassa tilassa yöpyvillä voi olla varusteissaan esim. untuvamakuupusseja yms. allergiaa aiheuttavia. Jos tarvitset sähköä esim. uniapnealaitteeseen, pystymme sitä järjestämään sisätiloissa ja Evolla myös telttamajoitukseen. Tarkempia kurssikohtaisia tietoja esim. luonnossa liikkumisen suhteen saat kurssinjohtajilta. Turvallisuudesta huolehdimme kaikin tavoin ja useimmilla lähijaksoilla on saatavilla jääkaappitilaa lääkkeiden säilytykseen. Jos sinulla on näkö- tai kuulo-ongelmia, ota yhteyttä kurssinjohtajiin mahdollisuuksista selviytyä eri tilanteissa. Toistaiseksi emme pysty tarjoamaan maksuvapautuksia kurssimaksuista. Ko-Gi-kurssien esteettömyyttä kehitetään lähivuosina.

Lisätietoja koulutuksien saavutettavuudesta yleensä https://www.partio.fi/partiolaiselle/tekemista-ja-kokemuksia/helppo-tulla-tunnus/

Yläkuva: Eeva Helle