Nuoren mielen ensiapu -koulutukset partiossa

Ilmoittautuminen NMEA-koulutuksiin Kajolle pestatuille

Kaipaisitko lisää osaamista partioarjen haastaviin tilanteisiin ja mielenterveysosaamista lasten ja nuorten kohtaamiseen? Nuoren mielen ensiapu –koulutuksessa eli NMEA-koulutuksessa tutustutaan ilmiöihin ja arjen haasteisiin, jotka vaikuttavat lasten ja nuorten mielen hyvinvointiin sekä pohditaan tapoja, joilla lasten ja nuorten mielenterveyttä voidaan vahvistaa. Suomen Partiolaiset tekee yhteistyötä MIELI Suomen Mielenterveys ry:n kanssa ja yhteistyön yhtenä kulmakivenä on NMEA-koulutuksen tarjoaminen laajasti partiossa.

Kajolle pestatuilla on hieno mahdollisuus käydä maksutta NMEA-koulutus kevään 2022 aikana. Koulutuksesta on hyötyä niin Kajon leiriarjessa nuoria kohdatessa kuin leirikesän jälkeen tavallisessa partioarjessakin. Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat 7–18-vuotiaiden lasten ja nuorten parissa eikä koulutukseen osallistuminen vaadi ennakko-osaamista. Omaa osaamista lisäämällä jokaisella aikuisella on mahdollisuus edistää lasten ja nuorten hyvinvointia. Nuoren mielen ensiapu –koulutuksen taustaan voit tutustua tarkemmin MIELI ry:n sivuilla: Nuoren mielen ensiapu -koulutus.

Kajolle pestattujen NMEA-koulutukset järjestetään etäkoulutuksina niin, että koulutukseen sisältyy kaksi 3 tuntia kestävää Teamsiä, joiden välissä tehdään itsenäisesti verkkokurssi MIELI ry:n Moodlessa. Koulutuksia on tarjolla niin arki-iltoina kuin viikonloppuinakin, joten valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen koulutukseen päättyy viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua. NMEA-koulutusta ohjaa MIELI ry:n kouluttama, partiotaustainen NMEA-ohjaaja. Koulutus sisältää oppikirjan ja on osallistujalle maksuton.

Ilmoittautuminen kajolaisten NMEA-koulutuksiin on päättynyt.

 

 

Jäikö kysyttävää tai kaipaat lisätietoa? Ole ilmoittautumiseen tai Kuksaan liittyvissä kysymyksissä yhteydessä vapaaehtoistuen työntekijään Sylvi Otraseen (sylvi.otranen@partio.fi). Lisätietoa NMEA-koulutuksesta saa myös Kajon henkisen turvallisuuden mestarilta ja Suomen Partiolaisten turvallisuusverkoston Tarja Kalliolta (tarja.kallio@partio.fi).