Ilmoittautujan opas

Ilmoittautuminen Explolle alkaa! 

Samoajan vuoden huippukohta Explo järjestetään 18.-20.10. Riihimäellä! Explolla pääset tutustumaan nuoriin kaikkialta Suomesta, kokemaan elämyksiä ja pitämään hauskaa! 

Ilmoittautujan oppaasta löydät kaikki ilmoittautumiseen tarvitsemasi tiedot. Ilmoittautuneille lähetetään osallistujan opas ilmoittautumisajan päätyttyä. 

Kuka voi ilmoittautua Exploon? 

Exploon voit ilmoittautua, jos olet samoajaikäinen eli 15-17 -vuotias nuori tai toteutat lippukunnassasi samoajaohjelmaa. Osallistujaksi voi ilmoittautua, vaikka olisi osallistunut Explolle jo aikaisemmin. Osallistujan ei tarvitse olla partiolainen, eli voit kutsua mukaan myös ei-partiolaisen kaverisi! 

Voit ilmoittautua yksin tai kerätä kaikki lippukunnan samoajat mukaan vuoden hauskimpaan viikonloppuun. Explolla saat varmasti uusia tuttavuuksia, ja paikalla on paljon sinusta huolehtivia aikuisia. 

Tapahtuma on kaikille avoin ja osallistujien erityistarpeet huomioidaan jo ilmoittautumisvaiheessa. 

Miten ilmoittautuminen toimii? 

Ilmoittautuminen tapahtuu partiolaisten Kuksa-jäsenrekisterissä 15.8.-23.9. välisenä aikana. Ilmoittautumista ei kannata jättää viime tippaan. Tapahtumaan alle 18-vuotiaan voi ilmoittaa joko huoltaja tai lippukunnanjohtaja. Ilmoittautumis- ja peruutusehdot löydät täältä.

Ilmoittautumislinkki:

https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=25606

Mitä Explo maksaa?  

Explo maksaa 59 euroa. Tapahtumamaksuun ei kuulu kuljetuksia, joten ne sinun tarvitsee järjestää itse. Tapahtumamaksu laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen ennen tapahtumaa.  

Osallistumismaksuun on mahdollista hakea stipendiä. Stipendiä eli maksuvapautusta haetaan Kuksan ilmoittautumislomakkeen kautta ilmoittautumisen yhteydessä. 

Mitä Explolla tehdään? 

Lauantaina osallistut kahteen eri ohjelmapolkuun. Ohjelmapolkuihin ilmoittaudutaan tapahtumailmoittautumisen päätyttyä, ja saat valita useiden polkujen joukosta sinua eniten kiinnostavat ohjelmat! Ilmoittautumisohjeet lähetetään ilmoittautuneille erikseen.

Perjantai- ja lauantai-iltoina on luvassa huikeaa iltaohjelmaa, ja sinulla on mahdollisuus osallistua jo legendaarisiksi muodostuneisiin uimahallibileisiin. Sunnuntaina ohjelmassa on messut, joilla pääset kiertelemään ja oppimaan uusia asioita partiosta ja sen ulkopuolelta. 

Explolla on mahdollisuus viettää paljon vapaa-aikaa uusien tuttavuuksien kanssa, minkä lisäksi tarjolla on jatkuvasti järjestettyä ohjelmaa sitä haluaville.  

Miten Explolla majoittaudutaan? 

Explolla majoitut majoituskouluun, joihin osallistujat jaetaan lähtökohtaisesti lippukuntien perusteella. Jokaisessa majoituskoulussa on majoituskouluvastaavia, jotka auttavat sinua tapahtumaan liittyvissä asioissa. Majoittautumiseen tarvitset makuualustan ja makuupussin.  

Ruokailut on järjestetty majoituskouluille. Sen lisäksi majoituskouluilla järjestetään päivisin jatkuvaa ohjelmaa 

Mistä saan lisätietoa Explosta? 

Käy seuraamassa Exploa Instagramissa @samoajaexplo ja Facebookissa Explo 2019 -tapahtumassa. 

Ilmoittaudu mukaan tästä!