Saapuminen ja poistuminen

Jokainen osallistuja ja tekijä huolehtii itse omasta saapumisestaan Explolle ja sieltä pois.

Tänä vuonna meillä on monta Explo-junaa yhden sijasta! Useat lähijunat kuljettavat sinut Riihimäelle kätevästi sekä Tampereelta että Helsingistä. Tampereelta tulee kaksi ja Helsingistä yhdeksän lähijunaa klo 15-18 välillä. Suosittelemme lähijunia jos matkaat luontevasti näiden kaupunkien kautta. Liput juniin kannattaa ostaa jo ajoissa VR:n sivuilta.

Junissa ei ole järjestettyä ohjelmaa, mutta lähtölaitureilta löytyy Explon junatiimiläisiä huivit kaulassa perjantaina klo 15 eteenpäin. Heillä saattaa olla myös pieniä ylläreitä Explolle lähtijöille! Laitathan siis oman huivisi kaulaan jo lähtölaitureilla, niin tunnistamme sinut muista matkustajista. Lisäksi junatiimiläiset ottavat sinut vastaan Riihimäellä, sekä rautatie- että linja-autoasemalla, ja neuvovat reitin omalle majoituskoulullesi.

Majoituskouluissa on ilmoittautuminen perjantaina klo 16-19, joten huolehdithan, että olet ajoissa Riihimäellä. Matka majoituskouluille vie noin 20 minuuttia ja taittuu helposti kävellen! Sunnuntaina Explo päättyy klo 14 aikoihin.

Myös kaukojunilla ja linja-autoilla pääsee kätevästi Riihimäelle. Lisäksi kannattaa tarkastaa järjestääkö oma piiri yhteiskuljetusta Explolle.