Ilmoittaudu

Ilmoittaudu PartioID-tunnuksilla - partion jäsenmaksun maksaneille

Ilmoittaudu ilman PartioID-tunnuksia

Muokkaa aiempaa ilmoittautumista ilman PartioID-tunnuksia

Ongelmia yllä olevien linkkien kanssa? Koeta täältä!

Vill du anmäla dig på svenska? Anmälan går att göra på svenska, genom att klicka på den svenska flaggan uppe i högra hörnet på anmälningsformuläret.

Hinnasto Ennakkoilmoittautuminen 15.3—2.5.

Ilmoittautuminen 3.5.—13.6.

Osallistuja 85€ 110€
Alehinta partion jäsenmaksun maksaneille 65€ 90€
Superale vaeltajille* 50€ 75€

* Vaeltajiksi lasketaan ne, jotka ovat ilmoittautumishetkellä partion jäsenmaksun maksaneita ja jotka olivat 31.12.2018 iältään 17—22-vuotiaita.

Ryhmäilmoittautuminen yrityksille ja yhteisöille

Maksaako esimerkiksi työpaikkasi tai taustaorganisaatiosi osallistumismaksusi? Onko teitä useampi samasta organisaatiosta osallistumassa Johtajatulille?

Johtajatulille voi ilmoittautua yhtenä ryhmänä ja saada koko ryhmän laskutuksen samalle laskulle. Ryhmäilmoittautumisesta ei ole saatavilla partioalennusta. Ryhmäilmoittautumista varten ryhmän yhteyshenkilön on otettava yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen johtajatulet@partio.fi.  

Media-akkreditointi 

Tahdotko tulla Johtajatulille tekemään juttua mediaan? Kaipaatko haastateltavia?
Tai onko sinulla oma media-alusta sosiaalisessa mediassa, ja haluat tuottaa sinne materiaalia Johtajatulista? Kerro yhteydenottosi yhteydessä hieman lisää mediastasi.

Yhteydenotot media-akkreditointia varten (myös ilmoittautumisen sulkeutumisen jälkeen): jussi.karhunen@partio.fi // 0400 807 025

Partiolaiset saavat tapahtuman normaalihinnasta 20€:n alennuksen sekä ennakkoilmoittautumisen että varsinaisen ilmoittautumisen aikana. Mikäli jäsenmaksua ei ole maksanut, pääsee täältä tahtoessaan liittymään partioon. Ilmoittautumisjärjestelmä tunnistaa partion jäsenmaksun maksaneet.

Johtajatulet on vaeltajaikäluokan vuoden päätapahtuma. Hinta on siten vaeltajille halvempi kuin muille. Vaeltajaikäluokan raja kulkee siinä, oliko viime vuoden viimeisenä päivänä ehtinyt täyttää 17 vuotta tai oliko vielä kyseisenä päivänä 22-vuotias.

Tapahtuman hinta sisältää pääsyn tapahtumaan, seminaariohjelman ja elämysohjelman sekä ruoat perjantai-illan iltapalasta sunnuntain lounaaseen omilla ruokailuvälineillä nautittuna. Hinta sisältää myös saunojen ja peseytymismahdollisuuksien käytön sekä oikeuden leiriytyä yöksi tapahtuma-alueelle.

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot

  • Early bird -ilmoittautuminen on auki 2.5.2019 saakka. Jos early bird -ilmoittautumisen aikana 3 000 osallistujan raja ylittyy, siirrytään normaalihintaiseen ilmoittautumiseen. Early bird -ilmoittautumisen voi perua maksutta 2.5.2019 mennessä ilmoittautumisjärjestelmässä tai sähköpostitse osoitteeseen johtajatulet@partio.fi. 2.5. jälkeen peruutus tulee lähettää osoitteeseen johtajatulet@partio.fi. Osallistumismaksu laskutetaan kokonaan, jos ilmoittautumista ei peruta lainkaan tai se perutaan 2.5. jälkeen.
  • Normaalihintainen ilmoittautuminen on auki 3.5.-13.6.2019. Jos early bird -ilmoittautumisen aikana osallistujaraja ylittyy, siirrytään normaalihintaiseen ilmoittautumiseen. Normaalihintaisen ilmoittautumisen voi perua maksutta 13.6.2019 mennessä ilmoittautusmisjärjestelmässä tai sähköpostitse osoitteeseen johtajatulet@partio.fi. 13.6. jälkeen peruutus tulee lähettää osoitteeseen johtajatulet@partio.fi. Osallistumismaksu laskutetaan kokonaan, jos ilmoittautumista ei peruta lainkaan tai se peruutetaan 13.6.2019 jälkeen.
  • Jos et ole partion jäsen, voit peruuttaa ilmoittautumisesi lähettämällä viestin osoitteeseen johtajatulet@partio.fi
  • Jos olet partion jäsen, voit peruuttaa ilmoittautumisesi itse Kuksassa. Kun kirjaudut Kuksaan partio-ID:llä, oikeassa yläkulmassa näkyy nimesi ja jäsennumerosi. Paina siitä Siirry henkilön tietoihin. Siellä Tapahtumat-välilehdellä näkyy SP Johtajatulet – Ledareldar 2019 ja Peruuta-nappi.
  • Jos peruutuksessa tulee ongelmia, voit laittaa viestiä osoitteeseen johtajatulet@partio.fi.
  • Sairaustapauksissa peruuta ilmoittautuminen osoitteeseen johtajatulet@partio.fi. Näissä tapauksissa osallistumismaksu laskutetaan osallistujalta, mutta hänellä on mahdollisuus hakea korvausta ensisijaisesti omasta vakuutuksesta tai toissijaisesti partiovakuutuksesta. Lisätietoa partiovakuutuksesta: partio.fi/partiolaisille/partiovakuutus.
  • Laskutus: Early bird- hinnalla ilmoittautuneille laskut lähtevät 3.5.2019 ja normaalilla hinnalla ilmoittautuneille 14.6.2019. Tapahtuma laskutetaan yhdessä erässä.
  • Ilmoittautumalla osallistuja vakuuttaa, että ilmoittautumislomakkeeseen on täytetty huolellisesti ja totuudenmukaisesti kaikki tarvittavat tiedot osallistujasta.