Ilmoittaudu

Ennakkoilmoittautuminen on avattu! Se on auki 2.5. saakka, minkä jälkeen hintaporras harppaa ylöspäin ja alkaa ilmoittautuminen normaalihinnalla. Normaalihinnalla voit ilmoittautua 13.6. asti.

Ilmoittaudu PartioID-tunnuksilla - partion jäsenmaksun maksaneille

Ilmoittaudu ilman PartioID-tunnuksia

Muokkaa aiempaa ilmoittautumista ilman PartioID-tunnuksia

Ongelmia yllä olevien linkkien kanssa? Koeta täältä!

Vill du anmäla dig på svenska? Anmälan går att göra på svenska, genom att klicka på den svenska flaggan uppe i högra hörnet på anmälningsformuläret.

Ennakkolippuja ei kuitenkaan ole kuin 3 000 ensimmäiselle — siispä simona ja sukkana ostamaan!

Hinnasto Ennakkoilmoittautuminen 15.3—2.5.

Ilmoittautuminen 3.5.—13.6.

Osallistuja 85€ 110€
Alehinta partion jäsenmaksun maksaneille 65€ 90€
Superale vaeltajille* 50€ 75€

* Vaeltajiksi lasketaan ne, jotka ovat ilmoittautumishetkellä partion jäsenmaksun maksaneita ja jotka olivat 31.12.2018 iältään 17—22-vuotiaita.

Partiolaiset saavat tapahtuman normaalihinnasta 20€:n alennuksen sekä ennakkoilmoittautumisen että varsinaisen ilmoittautumisen aikana. Mikäli jäsenmaksua ei ole maksanut, pääsee täältä tahtoessaan liittymään partioon. Ilmoittautumisjärjestelmä tunnistaa partion jäsenmaksun maksaneet.

Johtajatulet on vaeltajaikäluokan vuoden päätapahtuma. Hinta on siten vaeltajille halvempi kuin muille. Vaeltajaikäluokan raja kulkee siinä, oliko viime vuoden viimeisenä päivänä ehtinyt täyttää 17 vuotta tai oliko vielä kyseisenä päivänä 22-vuotias.

Tapahtuman hinta sisältää pääsyn tapahtumaan, seminaariohjelman ja elämysohjelman sekä ruoat perjantai-illan iltapalasta sunnuntain lounaaseen omilla ruokailuvälineillä nautittuna. Hinta sisältää myös saunojen ja peseytymismahdollisuuksien käytön sekä oikeuden leiriytyä yöksi tapahtuma-alueelle.