Johtajatulien iltanuotiot

Jo perinteeksi muodostuneet iltanuotiot loimuavat Johtajatulilla perjantaina, mutta myös lauantai-iltana on mahdollista nauttia nuotiohengailusta. Johtajatulet Grill & Chill tarjoaa siis nuotiopaikat, polttopuut ja mahdollisuuden hankkia pientä grillailtavaa kahvilasta.

Perjantaina osa nuotioista on etukäteen varattavissa tietyn aiheen ympärille. Esimerkiksi partiopiirit voivat järjestää omia tapaamisiaan tai sitten nuotion äärelle voidaan kokoontua puhumaan maailman parantamisesta tai opettelemaan perinteisiä yhteislauluja. Perjantaina on myös vapaalle hengailulle varattuja nuotioita.

Listaus perjantain nuotioista julkaistaan ennen tapahtumaa, jotta osaat valita itseäsi kiinnostavat nuotiot perjantaille. Lauantaina nuotioita ei varata etukäteen eri aiheille, sillä samaan aikaan on käynnissä muutakin ohjelmaa ja nuotiopaikat toimivat itsepalveluperiaatteella.

Tahdotko järjestää nuotion?

Haluatko järjestää perjantaina nuotion tietyn aiheen ympärille? Täytä toiveesi oheiseen lomakkeeseen ja nuotiomestarimme on sinuun yhteydessä.