Lauantain ohjelma

Lauantaina kuulemme loistavia pääpuhujia, heittäydymme työpajoihin, syödään yhdessä ja ilta kuluu kevyemmän ohjelman parissa. 

AAMUPÄIVÄ: Pääpuhujat

Alexander Stubb

Alexander Stubb. Photos: Jussi Ratilainen.

Euroopan investointipankin varapääjohtaja Alexander Stubb on mies, jolle Eurooppa ja sen arvot ovat lähellä sydäntä.

Mittavan poliittisen uran Euroopassa ja Suomessa tehnyt Alexander Stubb on toiminut Suomessa pääministerinä, ulkoministerinä, sekä kauppa- ja Eurooppa-ministerinä. EU-tasolla kokemusta on työstä EU:n komissiossa ja europarlamentaarikkona. Kosmopoliitti ja EU-kansalainen Stubb on räväkällä ja innostuneen avoimella tyylillään kerännyt sekä ihastusta että aiheuttanut pahastusta. Tällä hetkellä Stubb vaikuttaa Euroopan investointipankissa. Johtajatulille Stubb saapuu puhumaan eurooppalaisista arvoista ja niiden merkityksestä.

Lisää Alexander Stubbista

Kati Riikonen

Googlen toimialajohtaja Kati Riikonen

Kati Riikonen työskentelee toimialajohtajana Googlella. Riikonen johtaa suurasiakastiimiä, jonka tavoitteena on auttaa suomalaisia yrityksiä kasvamaan sekä kansainvälisillä että kotimaan markkinoilla.

Aiemmin Riikonen on rakentanut kasvua ja johtanut muutosta digitaalisessa liiketoiminnassa, myynnissä ja markkinoinnissa. Hän on ollut muun muassa toimitusjohtajana luovassa digitoimisto Isobarissa, online-liiketoiminnan johtajana operaattori DNA:lla sekä markkinointijohtajana Motorolalla Yhdysvalloissa että DNA:lla Suomessa. Riikosella on kokemusta myös yksityisyrittäjyydestä digitaalisten palveluiden ja verkkokauppojen kaupallistamisen aloilla.

Kati Riikonen LinkedInissä

Camilla Tuominen

Camilla Tuominen

Camilla Tuominen on tunnekouluttaja, yrittäjä ja tietokirjailija. Tuominen on erikoistunut tunteisiin, niiden tunnistamiseen ja johtamiseen.

Tuomisen repertuaariin kuuluu vahvasti tunteiden hyödyntäminen – niitä kun ei saa tiimeissä tai työelämässä kytkettyä pois päältä, vaikka kuinka tahtoisi. Sen sijaan niitä voi oppia tunnistamaan ja hyödyntämään! Tuominen on kehittänyt Emotion Tracker -sovelluksen, jonka avulla voi kehittää omaa tunneälyään. Sovelluksen ympärille rakentui start up -yritys, jonka toimitusjohtajana hän toimi. Tuominen on käsitellyt tunteita paitsi liikkeenjohdossa ja puhujana, myös kuvittavana kirjailijana. Häneltä on ilmestynyt useampi tunteita käsittelevä teos, viimeisimpinä Johda tunteita – menesty työelämässä. Tuominen on toimittanut myös oman radio-ohjelmasarjansa Diippii shittii – tunteet työelämässä, jossa hän haastatteli 43 huippua tunteiden alalta.

Lisätietoa Camilla Tuomisesta

 

LOUNAAN YMPÄRILLÄ: TYÖPAJAT

Johtajatulien ohjelmallisen ytimen muodostavat lauantain johtajuusaiheiset työpajat sekä sunnuntain vertaisverstaat. Työpajoja ja verstaita tapahtumassa on pitkälti toista sataa.

Johtajuustyöpajoihin ja vertaisverstaisiin ilmoittaudutaan elokuussa – selaa työpajoja etukäteen kattavan työpajatyökalumme avulla!

Selaa työpajoja täältä

Työpajoihin ja verstaisiin on ilmoittauduttava erikseen, sillä kuhunkin työpajaan ja verstaaseen voi osallistua rajallinen määrä ihmisiä. Ilmoittautuminen työpajoihin alkaa elokuussa ja lähetämme siitä tiedon tapahtumaan ilmoittautuneille sähköpostitse.

MISTÄ TYÖPAJOISSA ON KYSE?

Työpajoja vetää moninainen kaarti oman erityisalueensa osaajia. Jokaisessa työpajassa on muutama kymmenen osallistujaa. Työpajojen lisäksi Johtajatulilla on muutama pääpuhuja, joiden puhetta kaikki mahtuvat kuuntelemaan. Työpajojen toteutustavat vaihtelevat suuresti: Työpajoja pidetään paitsi kannon nokassa, myös saunassa, paljussa, kanootissa, kävellen – ja vaikka millä muulla tavoin! Nyt ei kampaviinerin ääressä homehduta! Työpajoja vetää moninainen kaarti oman erityisalueensa osaajia. Jokaisessa työpajassa on muutama kymmenen osallistujaa. Työpajojen lisäksi Johtajatulilla on muutama pääpuhuja, joiden puhetta kaikki mahtuvat kuuntelemaan. Työpajojen toteutustavat vaihtelevat suuresti: Työpajoja pidetään paitsi kannon nokassa, myös saunassa, paljussa, kanootissa, kävellen – ja vaikka millä muulla tavoin! Nyt ei kampaviinerin ääressä homehduta!

Omassa työpajassani oli noin 20 osallistujaa, jotka olivat sopiva sekoitus nuoruutta ja kokemusta; miehiä ja naisia; opiskelijoita, työntekijöitä, esimiehiä, luottamushenkilöitä ja yrittäjiä. Suomalaisen työelämän koko kirjo saman pressukatoksen alla! – Ossi Aura

ILTAOHJELMA

Seminaarintäyteisen päivän jälkeen kokoonnumme päälavalle yhteiseen päivän yhteenvetoon, ja sen jälkeen päälavalla raikaa musiikki myöhään yöhön. Ensin päälavalla on luvassa yhteislauluja, sen jälkeen bändi soittaa ja DJ tanssittaa meidät lauantaiyöhön.

Päälavan lisäksi voit nauttia kahvilan antimista ja saunan löylyistä. Myös iltanuotiopaikat ovat itsepalveluna käytössä.