Pääpuhujat

Alexander Stubb

Alexander Stubb. Photos: Jussi Ratilainen.

Euroopan investointipankin varapääjohtaja Alexander Stubb on mies, jolle Eurooppa ja sen arvot ovat lähellä sydäntä.

Mittavan poliittisen uran Euroopassa ja Suomessa tehnyt Alexander Stubb on toiminut Suomessa pääministerinä, ulkoministerinä, sekä kauppa- ja Eurooppa-ministerinä. EU-tasolla kokemusta on työstä EU:n komissiossa ja europarlamentaarikkona. Kosmopoliitti ja EU-kansalainen Stubb on räväkällä ja innostuneen avoimella tyylillään kerännyt sekä ihastusta että aiheuttanut pahastusta. Tällä hetkellä Stubb vaikuttaa Euroopan investointipankissa. Johtajatulille Stubb saapuu puhumaan eurooppalaisista arvoista ja niiden merkityksestä.

Lisää Alexander Stubbista

Perttu Pölönen

Ensimmäinen Johtajatulien julkistetuista pääpuhujista on nuori säveltäjä, keksijä, futuristi ja yrittäjä Perttu Pölönen.

Hän on keksinyt Sävelkellon, sovelluksen, jonka avulla lapsille voi opettaa musiikin teoriaa. Keksinnöllään hän voitti useita innovaatiokilpailuja, muun muassa Euroopan suurimman nuorille suunnatun tutkimuskilpailun (EUCYS). Keksintönsä myötä hänet kutsuttiin ainoana suomalaisena NASAn Singularity University -tulevaisuusyliopistoon 80 muun nuoren kanssa oppimaan tulevista maailmaan vaikuttavista megatrendeistä. Amerikkalainen huippuyliopisto MIT on listannut vuonna 1995 syntyneen Pölösen 35 merkittävimmän nuoren  eurooppalaiskeksijän joukkoon. Maanläheisenä puhujana Pölönen on erittäin kysytty: tulevaisuuden maailmaa luotaavat visionääriset puheenvuorot käsittelevät mullistavia uusia teknologioita ja niiden vaikutusta elämäämme.

Lisätietoa Perttu Pölösestä

Kati Riikonen

Googlen toimialajohtaja Kati Riikonen

Kati Riikonen työskentelee toimialajohtajana Googlella. Riikonen johtaa suurasiakastiimiä, jonka tavoitteena on auttaa suomalaisia yrityksiä kasvamaan sekä kansainvälisillä että kotimaan markkinoilla.

Aiemmin Riikonen on rakentanut kasvua ja johtanut muutosta digitaalisessa liiketoiminnassa, myynnissä ja markkinoinnissa. Hän on ollut muun muassa toimitusjohtajana luovassa digitoimisto Isobarissa, online-liiketoiminnan johtajana operaattori DNA:lla sekä markkinointijohtajana Motorolalla Yhdysvalloissa että DNA:lla Suomessa. Riikosella on kokemusta myös yksityisyrittäjyydestä digitaalisten palveluiden ja verkkokauppojen kaupallistamisen aloilla.

Kati Riikonen LinkedInissä

Camilla Tuominen

Camilla Tuominen

Camilla Tuominen on tunnekouluttaja, yrittäjä ja tietokirjailija. Tuominen on erikoistunut tunteisiin, niiden tunnistamiseen ja johtamiseen.

Tuomisen repertuaariin kuuluu vahvasti tunteiden hyödyntäminen – niitä kun ei saa tiimeissä tai työelämässä kytkettyä pois päältä, vaikka kuinka tahtoisi. Sen sijaan niitä voi oppia tunnistamaan ja hyödyntämään! Tuominen on kehittänyt Emotion Tracker -sovelluksen, jonka avulla voi kehittää omaa tunneälyään. Sovelluksen ympärille rakentui start up -yritys, jonka toimitusjohtajana hän toimi. Tuominen on käsitellyt tunteita paitsi liikkeenjohdossa ja puhujana, myös kuvittavana kirjailijana. Häneltä on ilmestynyt useampi tunteita käsittelevä teos, viimeisimpinä Johda tunteita – menesty työelämässä. Tuominen on toimittanut myös oman radio-ohjelmasarjansa Diippii shittii – tunteet työelämässä, jossa hän haastatteli 43 huippua tunteiden alalta.

Lisätietoa Camilla Tuomisesta