Pääpuhujat

Perttu Pölönen

Ensimmäinen Johtajatulien julkistetuista pääpuhujista on nuori säveltäjä, keksijä, futuristi ja yrittäjä Perttu Pölönen.

Hän on keksinyt Sävelkellon, sovelluksen, jonka avulla lapsille voi opettaa musiikin teoriaa. Keksinnöllään hän voitti useita innovaatiokilpailuja, muun muassa Euroopan suurimman nuorille suunnatun tutkimuskilpailun (EUCYS). Keksintönsä myötä hänet kutsuttiin ainoana suomalaisena NASAn Singularity University -tulevaisuusyliopistoon 80 muun nuoren kanssa oppimaan tulevista maailmaan vaikuttavista megatrendeistä. Amerikkalainen huippuyliopisto MIT on listannut vuonna 1995 syntyneen Pölösen 35 merkittävimmän nuoren  eurooppalaiskeksijän joukkoon. Maanläheisenä puhujana Pölönen on erittäin kysytty: tulevaisuuden maailmaa luotaavat visionääriset puheenvuorot käsittelevät mullistavia uusia teknologioita ja niiden vaikutusta elämäämme.

Lisätietoa Perttu Pölösestä

Kati Riikonen

Googlen toimialajohtaja Kati Riikonen

Johtajatulien toinen pääpuhuja Kati Riikonen työskentelee toimialajohtajana Googlella. Riikonen johtaa suurasiakastiimiä, jonka tavoitteena on auttaa suomalaisia yrityksiä kasvamaan sekä kansainvälisillä että kotimaan markkinoilla.

Aiemmin Riikonen on rakentanut kasvua ja johtanut muutosta digitaalisessa liiketoiminnassa, myynnissä ja markkinoinnissa. Hän on ollut muun muassa toimitusjohtajana luovassa digitoimisto Isobarissa, online-liiketoiminnan johtajana operaattori DNA:lla sekä markkinointijohtajana Motorolalla Yhdysvalloissa että DNA:lla Suomessa. Riikosella on kokemusta myös yksityisyrittäjyydestä digitaalisten palveluiden ja verkkokauppojen kaupallistamisen aloilla.

Riikonen LinkedInissä