Hyvä tietää

Kiljavanranta

Partion kevätpäivät järjestetään Kiljavanrannassa.

Pakkaa mukaan

  • Sisäkengät, jos haluat liikkua tilojen välillä sisäkautta
  • Ulkoiluvaatteet, jos ohjelmavalintaasi kuuluu tutustuminen Kiljavan kauniiseen luontoon
  • Partiohuivi ja muovikotelo nimilapulle
  • Kokousvarusteet ja valiokunnan ennakkomateriaalit
  • Halutessasi uima-asu
  • Partiopaita / partiomekko
  • (lakanat, vuodevaatteet ja pyyhkeet löytyvät majoitustiloista, niitä ei siis tarvitse pakata)

Saapuminen ja ilmoittautuminen

Jos saavut omalla autolla, katso kartasta, missä tapahtuman pysäköintialue sijaitsee.

Kun saavut tapahtumaan lauantaina, tule suoraan auditorion ja liikuntahallin aulaan (ei siis päärakennuksen aulaan). Ilmoittaudu ja täytä majoituskortti. Tavarat voi jättää säilytykseen liikuntahallin yläaulaan.

Majoitushuoneet

Majoittauiminen tapahtuu 2-3 hengen huoneissa. Jokaisessa huoneessa on oma wc ja suihku. Huoneista löytyy lakanat, vuodevaatteet ja pyyhkeet.

Hotellin respa jakaa huoneita päiväkahvista lähtien. Huonekortit jaetaan tapahtumaan ilmoittautuessa. Täytettyä majoituskorttia vastaan saa huoneen avaimen respasta. Sunnuntaina huoneet tulee tyhjentää omista tavaroista  ennen aamun yhteistä aloitusta. Tavarat voi tuoda säilytykseen päivän ajaksi liikuntahallin yläaulaan.

Ruokailut

Ruokailut tapahtuvat opiston ruokalassa, joka on keltaisessa rakennuksessa, respasta sisääntullessa vasemmalla. Syömässä käydään porrastetusti, kerralla ruokalaan mahtuu 120 henkilöä. Lauantain iltapala tarjoillaan ulkona hodarikärrystä.
Sunnuntaina kahvi tarjoillaan liikuntasalin ja auditorion puoleisessa sisääntuloaulassa.

Lauantai
12.00-13.00 Lounas
14.00-15.00 Kahvit
16.30-18.00 Päivällinen

Sunnuntai
7.00-9.00 Aamiainen
12.00-13.00  Lounas

Wifi

Kiljavanrannassa on wifi, joka toimii ilman salasanaa.

Saunat

Saunat ja uima-allas ovat käytössämme lauantaina klo 18.00-21.00. Otathan pyyhkeen mukaan huoneestasi ja uima-asun, jos haluat uida.

Kevätpäivät on turvallinen tapahtuma

Partion kevätpäivät on turvallinen ja syrjinnästä vapaa sekä mahdollisimman esteetön tapahtuma. Tapahtumassa noudatetaan Suomen Partiolaisten yhdenvertaisuuslinjauksia.

Suomen Partiolaisten hallitus edellyttää, että jokainen osallistuja käyttää harkintaa alkoholinkäytössä tapahtuman aikana. Mahdollinen alkoholinkäyttö ei saa häiritä kenenkään osallistumista tapahtumaan. Tapahtumaan osallistuu myös alaikäisiä partiolaisia, ja haluamme luoda kaikille avoimen ja turvallisen ilmapiirin harrastaa. Luonnollisesti Suomen lakia ja partion päihdelinjausta noudatetaan tapahtumassa.

Tapahtuman häirintäyhdyshenkilöinä toimivat Tea Hurme ja Elina Kamppari.

Koronavirustilanne

Koronavirus on herättänyt paljon keskustelua tapahtumiin liittyen. Suomessa viranomaiset eivät ole kuitenkaan ohjeistaneet, että tapahtumia tulisi perua koronavirusuhan vuoksi. Paras tapa pysyä terveenä ja olla levittämättä mitään pöpöjä, on huolehtia hyvästä käsihygienasta. Kuten normaalistikin, on flunssaisena hyvä pysyä kotona. Myös riskialueilla matkustamisen jälkeen on hyvä välttää ihmisjoukkoja 14 vuorokauden ajan.

Ongelmia, kysyttävää?

Jos sinulla on kysyttävää, ole ensisijaisesti yhteydessä  respaan tai viikonlipun helpline henkilöstöön (puhelin tai Whatsapp):
Tea Hurme
050 446 0055
Elina Kamppari
044 2700609

Helppo tulla!

Partion kevätpäiville on helppo tulla.